FISKALNI MONITOR

Javna prezentacija Građanskog vodiča kroz budžet opštine Svrljig

Broj pregleda

1_najava_za_fb

Fiskalni karavan se nastavlja – Javna prezentacija “Građanskog vodiča kroz budžet opštine Svrljig”.

Pozivamo Vas da priključite građanskoj inicijativi o transparentnom trošenju novca iz budžeta Opštine Svrljig i prisustvujete javnoj prezentaciji “Građanskog vodiča kroz budžet opštine Svrljig .

Ulična akcija će se održati u petak 2. avgusta na gradskom trgu, a prezentacija u subotu, 3. avgusta, u 11 časova u kafiću Incognito u Svrljigu.

Cilj inicijative je upoznavanje građana Svrljiga sa važnim datumima za donošenje opštinskog budžeta i trenutka kada se građani mogu uključiti u sam proces odlučivanja.

Nakon ulične akcije, održaće se javna prezentracija ključnih informacija i podataka potrebnih za razumevanje godišnjeg finansijskog plana opštine Svrljig na jednostavan i vizuelno razumljiv način. Građani će biti upoznati sa svojim pravima u vezi sa kreiranjem opštinskog budžeta, koje su kapitalne investicije u 2013. godini, kao i iz kojih izvora novac dolazi u opštinski budžet.

Učesnici:

Marko Mladenović, član opštinskog Veća

Marina Đenić, koordinator projekta

Pročitajte i

4 Komentari

  • od kad mi imamo gradski trg

    • ; )

  • – Hoćemo da postignemo još bolji rezultat. Voleo bih da i na drugim nivoima vlasti (u pokrajini i na gradskom nivou) toliko rade, a ne da im se posao svede na sat i po i odlazak u kafanu – rekao je Vučić.

    http://www.blic.rs/Vesti/Politika/

    • Ma svemoguci, prvi, drugi, peti podpresednik, pa ministar na ovo i na ono, ma samo da nauci sve nas da sklopimo rucice, da se napucimo i da svi tako uspesni kao hot lips odemo u pet…. Radikalski europejac, isuvise tuzno da bi bilo smesno!!!!!!!!!

Komentar

Your email address will not be published.