Search
Close this search box.
Dragan Petrović
Broj pregleda

„Pojašnjenje izveštaja sa sastanka šahista”

Podeli sa prijateljima:

Radi objektivnog i istinitog obaveštavanja javnosti, Dragan Petrović, predsetavnik Šahovskog kluba Zeleni Vrh Svrljig, danas je izjavio da njegovi stavovi sa sastanka 17. maja, sa predstavnicima šahovskih organizacija, nisu autentično interpretirani.

Dragan-Petrovic

Činjenica je da sam na tom sastanku obavešten o predlogu da se organizuje turnir na inicijativu Dragiše Krstića uz organizaciju Šahovskog saveza Svrljiga i da su ponuđeni svi klubovi pa i ŠK Zeleni Vrh da uzme učešće u organizaciji turnira. Da je cilj turnira zbližavanje klubova i igrača kao i postizanje jedinstva koje je u predhodnom periodu bilo narušeno. Nemam ništa protiv jedinstva svih važnih faktora na šahovskoj sceni i lično ću se zalagati za svaku vrstu jedinstva, ali je činjenica da kao predstavnik ŠK Zeleni vrh nemam mandat da sam donosim odluke oko organizacije i učešća na turnirima. S tim u vezi sam izjavio da ću sve stavove preneti upravi ŠK Zeleni vrh koja jedina ima legitimitet da donosi konačne odluke i da će nakon odluke uprave kluba biti obavešteni organizatori turnira, izjavio je Dragan Petrović, predsednik UO ŠK Zeleni vrh.

Podsećamo da su sastanku koji je održan protekle nedelje prisustvovali  Batanjac Aleksandar – predsednik Opštinskog šahovskog saveza, Nedeljković Ranko – predsednik ŠK Drajinac, Krstić Dragiša – predsednik ŠK Veteran, Petrović Dragan – predsednik UO ŠK Zeleni Vrh i Petrović Milenko – predsednik Skupštine šahovskog saveza Nišavskog okruga.

3 Komentara

  1. Da se ja pitam nikada se ne bih udruzivao sa doslovno receno ispusenim mustiklama poput onih koji su sada po tim udruzenjima. Polovina takozvanih predstavnika sporta zivi i trosi pare koje dobija iz budzeta privatno a ovamo se slika za novine i tv.

  2. Mozda i ovaj stav treba neko malo blize, opsirnije, tacnije, preciznije, recitije, konkretnije da pojasni…. Ako treba nije tesko…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Upis dece

Upis u predškolsku ustanovu “Poletarac” 2024/2025

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano