Opštinsko šahovsko prvenstvo

Prijateljstvo pre svega

Posle dužeg vremena u Svrljigu će se organizovati pojedinačno Opštinsko šahovsko prvenstvo. Zbližavanje klubova i igrača osnovni je cilj turnira.

Opstinsko-sahovsko-prvenstvo-Svrljig

Naime, u organizaciji opštinskog Šahovskog saveza Svrljig i suorganizaciji šahovskih klubova Zeleni Vrh, Veteran i  Drajinac iz Drajinca, u subotu, 25. maja 2013. godine, sa početkom u 9 časova u prostorijama tržnog centra, preko puta Osnovne škole, u Radetovoj bb održaće se Pojedinačno šahovsko prvenstvo opštine Svrljig.

Turnir će se igraati u 9 kola, po Švajcerskom sistemu. Tempo igre 15 minuta po igraču, a pobednik turnira osvaha pehar, dok će drugoplasiranom i trećeplasiranom igraču biti uručene medalje.

Za sve učesnike obezbeđen je ručak nakon turnira.

Pravo učešća imaju svi registrovani igrači šahovskih klubova sa teritorije Svrljiga, kao i svi pozvani gosti od strane organizacionog odbora. Upisninu u iznosu od 300,00 dinara učesnici su dužni da uplate do četvrtka 23. maja do 9 časova u prostorijama penzionog udruženja kod sekretara Toplice Đorđevića, stoji u saopštenju Organizacionog odbora.

Svi učesnici turnira su dužni da ponesu garnituru i šahovski časovnik.

Povezano

1 Komentari

  • Zbližavanje klubova? Toliko li su daleko…

Komentar

Your email address will not be published.