Radojka ostala

Dule napustio Farmu

Broj pregleda

Duško Bogdanović izbačen je sa Farme. Nakon što je od Danijela Alibabić izgubio u areni i nakon dupliranja glasova, publika je odlučila da zadrži Crnogorca.

Dule-Bogdanovic

Danijel je pobedio u igri znanja a potom su se njegovi glasovi duplirali što je odlučilo pobednika u ovom duelu. Zanimljivo je da je Alibabić imao samo dva tačna odgovora, a Dule koji dolazi iz branše poljoprivrednika nije imao ni jedan.

Duleta je u studiju Pinka podržavala venčana kuma Dragica Ristić iz Svrljiga koja za svoje kumove kaže da su veoma zaljubljeni.  Ristićeva misli da je publika nominovala Duleta jer je bio malo tiši u posednje vreme.

Pročitajte i

Od Galibabinca do Belog Potoka novim putem

Sa početkom građevinskih radova u 2020. godini, krenuće i rekonstrukcija puta od Galibabinca do Belog Potoka.  Ovih dana završava se rekonstrukcija i popravka državnog puta

Radovi na putu prema Lalincu, foto: M.M.

Popravka puta prema Galibabincu

Na mestima gde je prethodno put popustio usled pomeranja zemljišta, raznih oštećenja i sl. stavlja se novi sloj asfalta i dodatno se ojačavaju te lokacije. 

Zvezda „Farme“ uselila se u Skupštinu!

Dule se uselio u Skupštinu! Zvezda brojnih rijaliti programa “Farma”, “Veliki brat” i “Put oko Sveta” Duško Bogdanović ušao je u novi “šou program” poznatiji

1 Komentar

  • Gud baj Carli

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *