Search
Close this search box.
Nova akcija
Broj pregleda

Voda do poslednje kuće u Galibabincu

Podeli sa prijateljima:

Sve dok do poslednje kuće u selu ne bude dovedena zdrava pijaća voda, stara vodovodna mreže neće biti uklonjena, iako je dotrajala”, rekao je predsednik opštine Svrljig okupljenim meštanima sela Galibabinac.

1

Meštani sela Galibabinac, održali su danas, u prisutvu predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i njegovih saradnika, zbor na kome su doneli Odluku o rešavanju gorućeg  problema vodnosnabdevanja.

Odluka opštine Svrljig da se pomogne selima kroz akciju vaš dinar za opštinska tri” dala je u predhodne dve godine izvrsne rezultate te je i vama prilika da na taj način rešite problem vodosnabdevanja. Na vaših 250.000 dinara, za početak gradnje primarne vodovodne mreže Opština će dati  750.000 dinara – rekao je Miletić.

Predsednik Mesne zajednice, Jovica Arsić, preuzeo je obavezu da novac za učešće prikupi u roku i da radovi krenu već početkom proleća.

Na kraju, odlučeno je da se u zgradi Mesne zajednice uredi prostorija za šefa Mesne kancelarije koji će, kako je predsednik Miletić, obrazložio biti produžena ruka opštinske uprave za saradnju sa meštanima i njima na usluzi za sve akcije a ne samo za izdavanje izvoda i uverenja.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano