Search
Close this search box.
Nova akcija
Broj pregleda

Voda do poslednje kuće u Galibabincu

Podeli sa prijateljima:

Sve dok do poslednje kuće u selu ne bude dovedena zdrava pijaća voda, stara vodovodna mreže neće biti uklonjena, iako je dotrajala”, rekao je predsednik opštine Svrljig okupljenim meštanima sela Galibabinac.

1

Meštani sela Galibabinac, održali su danas, u prisutvu predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i njegovih saradnika, zbor na kome su doneli Odluku o rešavanju gorućeg  problema vodnosnabdevanja.

Odluka opštine Svrljig da se pomogne selima kroz akciju vaš dinar za opštinska tri” dala je u predhodne dve godine izvrsne rezultate te je i vama prilika da na taj način rešite problem vodosnabdevanja. Na vaših 250.000 dinara, za početak gradnje primarne vodovodne mreže Opština će dati  750.000 dinara – rekao je Miletić.

Predsednik Mesne zajednice, Jovica Arsić, preuzeo je obavezu da novac za učešće prikupi u roku i da radovi krenu već početkom proleća.

Na kraju, odlučeno je da se u zgradi Mesne zajednice uredi prostorija za šefa Mesne kancelarije koji će, kako je predsednik Miletić, obrazložio biti produžena ruka opštinske uprave za saradnju sa meštanima i njima na usluzi za sve akcije a ne samo za izdavanje izvoda i uverenja.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano