Nova akcija

Voda do poslednje kuće u Galibabincu

Broj pregleda

Sve dok do poslednje kuće u selu ne bude dovedena zdrava pijaća voda, stara vodovodna mreže neće biti uklonjena, iako je dotrajala”, rekao je predsednik opštine Svrljig okupljenim meštanima sela Galibabinac.

1

Meštani sela Galibabinac, održali su danas, u prisutvu predsednika opštine Svrljig Milije Miletića i njegovih saradnika, zbor na kome su doneli Odluku o rešavanju gorućeg  problema vodnosnabdevanja.

Odluka opštine Svrljig da se pomogne selima kroz akciju vaš dinar za opštinska tri” dala je u predhodne dve godine izvrsne rezultate te je i vama prilika da na taj način rešite problem vodosnabdevanja. Na vaših 250.000 dinara, za početak gradnje primarne vodovodne mreže Opština će dati  750.000 dinara – rekao je Miletić.

Predsednik Mesne zajednice, Jovica Arsić, preuzeo je obavezu da novac za učešće prikupi u roku i da radovi krenu već početkom proleća.

Na kraju, odlučeno je da se u zgradi Mesne zajednice uredi prostorija za šefa Mesne kancelarije koji će, kako je predsednik Miletić, obrazložio biti produžena ruka opštinske uprave za saradnju sa meštanima i njima na usluzi za sve akcije a ne samo za izdavanje izvoda i uverenja.

Pročitajte i

Novogodišnji ukrasi, foto: Svrljiške novine

Krenulo novogodišnje ukrašavanje centra grada

Proteklih dana krenulo je novogodišnje ukrašavanje centra Svrljiga.  Postavljeni su prošlogodišnji ukrasi, a nabavljeni su i neki novi. Novogodišnja jelka ove godine postavljena je ispred

1 Komentar

  • Nek je sa srećom. Ja se iskreno nadam da će tako i u selo Ribare (donja mala) doći asfalt. Ko čeka taj dočeka, zar ne?

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *