Search
Close this search box.
Petarda
Broj pregleda

FK Svrljig – BSK Bujanovac 5:0

Podeli sa prijateljima:

Svrljiški fudbaleri danas su savladali ekipu ”BSK Bujanovac” rezultatom 5:0 (2:0).

FK SVRLJIG

Svrljiška ekipa, jedna od  najmlađih u zonaškom takmičenju, uspela je da konačno stavi tačku na dosadašnje ne tako dobre rezultate. Naime, u predposlednjem, četrnaestom, kolu ”Niške zone”  FK Svrljig je ubedljivo savladao goste iz Bujanovca, ekipu ”BSK Bujanovac”, rezultatom 5:0 (2:0).

U prvom poluvremenu Svrljižani su krenuli čvrsto i borbeno, napadali su protivnika najčešće po bokovima, što se nakon prvih 45 minuta i isplatilo, postigli su dva pogotka.

Početkom drugog dela, Svrljig rasterećen sa više samopouzdanja težio je da sačuva ali i ukoliko je moguće poveća prednost. Dobra igra i još bolja komunikacija između mladih Svrljižana uslovila je da protivnik bude poražen ubedljivim rezultatom, na oduševljenje fudbalera, uprave i publike.

Het trik upisao je mladi Miljković, a sa po jednim golom istakli su se Radulović i Igić.

Znali smo da će današnja utakmica biti teška. Međutim, do prvog gola smo se malo mučili posle toga je došlo sve na svoje mesto. Mislim da smo dosta zakasnili u predhodnim utakmicama gde smo izgubili dosta bodova pa se iskreno nadam da ćemo protiv Napretka napraviti dodar rezultat, rekao je posle utakmice trener Svrljižana Srđan Mladenović.

Ovom pobedom Svrljig se popeo na osmo mesto i trenutno je na sredini tabele. U narednom petnaestom kolu Svrljižani putuju u Aleksinac gde će snage odmeriti sa tamošnjom ekipom ”Napredak”.

Pogledajte foto galeriju

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano