Search
Close this search box.
Prihvaćen predlog
Broj pregleda

Zabrana parkiranja u centru

Podeli sa prijateljima:

Zabrana parkiranja u užem centru grada biće praćena sigurnosnim video kamerama.

centar

Članovi saveta za bezbednost opštine Svrljig prihvatili su predlog JP ”Direkcije za izgradnju Svrljig” da se reši problem mirujućeg saobraćaja u centralnoj gradskoj zoni zabranom parkiranja.

Prihvatili smo predlog Direkcije za izgradnju da se reši problem mirujućeg saobraćaja u centralnoj gradskoj zoni zabranom parkiranja. Posebno značajna odluka je da se, posle uvođenja u osnovonoj i srednjoj školi, video nadzor postavi na gradskim ulicama i određen  konačan rok realizacije do kraja maja iduće godine, rekao je o zaključcima sednice predsednik opštine Milija Miletić.

Ujedno, na današnjoj sednici razmatrana su izvršenje zadataka u rešavanju problema saobraćajne signalizacije i pripreme kolovoza na opasnim mestima. Međutim iako je Policijska stanica Svrljig dala zahtev ”Putevima Srbije” na deonici kroz Svrljig taj posao još uvek nije obavljen, pa je doneta odluka da se taj isti dopis uputi Republičkom inspektoru za puteve sa apelom da se sa realizacijom otpočne što pre.

 

5 Komentara

  1. Cekaj i sada kad odem do prodavnice ili do je*ene trafike mene ce da usnime i da mi posalju sliku na kucnu adresu koju moram da platim minimum pet hiljada. Da li postoji uredjena odluka kad,sta,koliko,zasto. I zasto ne objavite to a ne da nas zastrasujete sa ovakvim vestima. Necu vise ni da dolazim u centar. Kupovacu u najblizoj prodavnici ovde na brdu i cao.

  2. Pojedinci u ovoj opsinskoj upravi umisljaju ko da je ovo neki”velegrad”…nevide da smo gori od najgoreg sela,recimo u Vojvodini ili vlaskoj kraini…pa cemo “zabranom parkiranja”SVE da resimo!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano