Prihvaćen predlog

Zabrana parkiranja u centru

Zabrana parkiranja u užem centru grada biće praćena sigurnosnim video kamerama.

Članovi saveta za bezbednost opštine Svrljig prihvatili su predlog JP “Direkcije za izgradnju Svrljig“ da se reši problem mirujućeg saobraćaja u centralnoj gradskoj zoni zabranom parkiranja.

Prihvatili smo predlog Direkcije za izgradnju da se reši problem mirujućeg saobraćaja u centralnoj gradskoj zoni zabranom parkiranja. Posebno značajna odluka je da se, posle uvođenja u osnovonoj i srednjoj školi, video nadzor postavi na gradskim ulicama i određen  konačan rok realizacije do kraja maja iduće godine, rekao je o zaključcima sednice predsednik opštine Milija Miletić.

Ujedno, na današnjoj sednici razmatrana su izvršenje zadataka u rešavanju problema saobraćajne signalizacije i pripreme kolovoza na opasnim mestima. Međutim iako je Policijska stanica Svrljig dala zahtev “Putevima Srbije“ na deonici kroz Svrljig taj posao još uvek nije obavljen, pa je doneta odluka da se taj isti dopis uputi Republičkom inspektoru za puteve sa apelom da se sa realizacijom otpočne što pre.

 

5 Komentar

  • Cekaj i sada kad odem do prodavnice ili do je*ene trafike mene ce da usnime i da mi posalju sliku na kucnu adresu koju moram da platim minimum pet hiljada. Da li postoji uredjena odluka kad,sta,koliko,zasto. I zasto ne objavite to a ne da nas zastrasujete sa ovakvim vestima. Necu vise ni da dolazim u centar. Kupovacu u najblizoj prodavnici ovde na brdu i cao.

  • Glupost nevidjena.

  • Pojedinci u ovoj opsinskoj upravi umisljaju ko da je ovo neki“velegrad“…nevide da smo gori od najgoreg sela,recimo u Vojvodini ili vlaskoj kraini…pa cemo „zabranom parkiranja“SVE da resimo!!!

  • PA GDE DA GA PARKIRAM KAD NEMA PARKING??? NAJBOLJE KOLA DA UTERA COVEK ONDE U ONE GARAZICE U POLICIJU 😀

  • gadno ce da opadne promet ma trafike u centar hahahaha

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *