U Svrljigu

Kupališni kompleks kao u Babušnici ?

Broj pregleda

Po najavama čelnih ljudi opštine Svrljig, kupališni kompleks u Svrljig trebao bi biti sličan Babušničkom.

bazen svrljig

Kako je predhodnih dana najavljeno na gradilištu sportskog centra  “Pastirište“ , po dimenzijama, kupališni kompleks u Svrljig bi trebao da bude sličan Babušničkom koji dnevno primi i do 2000 ljudi.

Prvi i nezibežan korak je rešavanje vodenične vade. Ostalo je još stotinak metara do završetka ovih radova, nakon čega dobijamo mogućnost da uđemo u postupak urbanizacije i izgradnje bazena, rekao je predsednik Miletić prilikom obilaska radova.

bazen u Svrljigu

On je dodao da će bazen biti izgrađen na pravom mestu, jer bi u sklopu sportsko rekreativnog centra, pored postojećih terena bili izgrađeni novi tereni za tenis ili možda odbojku.

Želimo da aktiviramo mlade ljude, da se bave sportom i žive zdravo. Naše mesto je predodređeno za dobre stvari, težimo ka tome da ih i obezbedimo, naglasio je Miletić.

Prednost je što je u neposrednoj blizini i svrljiški Dom zdravlja. Pa bi pored spasioca koji bi trebao brinuti o kupačima,  na bazenu bio i  jedan lekar, koji bi brinuo o zdravlju kupača, što je slučaj u Babušnici. Takođe, ukoliko uskoro bude otvoren i gerontološki centar, koji je planiran za ovu godinu,  ovaj projekat bi bio multifunkcionalan, odnosno višenamenski i služio bi svim građanima.

Pored Svrljižana koji bi u budućnosti koristili bazen za odmor, kupanje i uživanje, raste  interesovanje kod sportista-plivača koji žele da aktiviraju plivačke klubove, ali i kod naših komšija iz obližnjih opština i gradova, koji redovno posećuju Svrljig u dane kada se održavaju razne manifestacije.

Uskoro će za posetu imati razlog više.

Pročitajte i

Bazen, foto: S.M.

Važno obaveštenje sa bazena

Kako nam je danas saopštio menadžment kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište” – bazen neće raditi u petak, 16. jula. Kako se navodi u izjavi bazen neće

5 Komentar

  • Ako se ovo, daj Boze zavrsi kako kazete i planirate, porodica moja i ja bicemo bam veliko zahvalni, sto ce biti najblize dostupno uzivanje, opustanje, relaksacija i rekreacija kakvu su Svrljizani samo mogli sanjati ili potrositi dosta vremena i novca iz kucnog budzeta,koji je za vise nas mali, da bi smo otisli do susednih opstina i priustili tako nesto. Svaka vam cast Milija ako ispunite isplanirano.

  • extra extraaaaaa

  • Gospodo vi ako ovo napravite ja se skidam go na sred centar

    • Bice to gruba slika!! Od tvoje inicijative mali broj njih ce imati neku vajdu (parada ponosa i tome slicno). Ali ako imas neku zensku zamenu, to bi vec bilo prijatnije i prihvatljivije za mnoge.

    • vi cete se nenade samo obrukati a bazena ce biti sigurno

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *