Na skupštini 32.tačke

Biraju zamenika predsednika opštine

Broj pregleda

U sredu, 21.novembra, biće održana treća sednica skupštine opštine na kojoj će se između ostalog birati novi predsednikov zamenik.

Odbornici Svrljig
Arhivska fotografija

Sednica je zakazana za 21.novembar (sreda) sa početkom u 10 sati. Nakon Odluke o verifikaciji mandata i usvajanja zapisnika sa prošle sednice, biraće se zamenik Predsednika opštine Svrljig. Nezvanično saznajemo da budući zamenik prdsednika opštine nije iz redova Ujedinjene seljačke stranke.

Nastavak sednice predviđen je za  predloge i izmene Odluka, najpre o finansijskoj pomoći bračnim parovima, a zatim o priznavanju prava na jednogodišnju novčanu pomoć za novorođenčad. Pored toga kao četrnaesta tačka dnevnog reda biće Predlog Odluke o izmeni Odluke o stipendiranju studenata završne godine  studija.

Na istoj sednici biće postavljen i opštinski javni pravobranioc opštine Svrljig, imenovan direktor Doma zdravlja i vd direktor JP Direkcije za izgradnju Svrljig.

Kao 31.tačka predviđena je prezentacija projekta “Vinsko selo-Malča“ i projekta “Lipnica-vinski turizam“.

Za ovu sednicu pored odbornika pozvani su načelnik Opštinske uprave i predstavnici sredstava javnog informisanja.

 

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *