Search
Close this search box.
Broj pregleda

ŠF ‚‚FK Svrljig‚‚ u ekspanziji

Podeli sa prijateljima:

Ekspanzija mladih sportista u školi fudbala ’’FK Svrljig’’ . Trenutno na treninge dolazi oko pedesetak dece, od kojih je 11 devojčica.

Skola fudbala Svrljig

Na fudbalskom terenu jutros oko 9 sati zatekli smo tridesetak mališana koji u prvoj grupi vredno treniraju i spremaju se za nastupanje u takmičenjim u ligama Srbije. Za sada, po rečima nadležnih iz ŠF, na treninge dolazi nešto više od 50 dečaka i devojčica, ali da se taj broj iz dana u dan povećava. Zanimljivo je da u ovoj školi ima i zainteresovanih devojčica koje rame uz rame sa ostalim polaznicima treniraju i  pritom beleže dobre pomake u radu sa loptom.

Skola Fudbala FK Svrljig

Članarina se ne plaća, a treninge vodi, Nikola Petrović, profesor sportа i fizičkog vаspitаnjа, koji ima zvaničnu diplomu za rad sa decom.

– Upis u školu fudbala je besplatan i još uvek je u toku. Zadovoljni smo dosadašnjim odazivom polaznika i nadam se da će ih u budućem periodu biti još više, rekao je trener Petrović.

Trening Svrljig

Iz kluba najavljuju da će od sledeće sezone ŠF ‚‚FK Svrljig‚‚ naći u ligaškom takmičenju, i uz to dodaju da će pored seniora FK Svrljig  imati kategorije petlići, pioniri i kadeti. Sekretar FK Svrljiga, Boban Petrović, kaže da nije isključena mogućnost formiranja ženskog fudbalskog tima, ukoliko se za to steknu adekvatni uslovi.

Podsećamo: utakmica osmog kola ‚‚Niške zone‚‚ između  fudbalskog kluba Svrljig i ekipe Pukovac iz Pukovca odigraće se 06.10.2012.godine sa početkom u  15:30 časova na SC ‚‚Pastirište‚‚ . Ovom prilikom pozivaju se svi ljubitelji fudbala da dođu i bodre domaće fudbalere.

4 Komentara

  1. a da li se zna na koji nacin je ovaj trener dospeo na to mesto…da li je bio raspisan konkurs za trenera koji ce voditi tu decu..nije on jedini prof. sporta i fiz.vaspitanja…ima tu jos nekoliko iz svrljiga…

  2. Zna se, učlanio se u stranku pa mu je jedna opštinska šmizla obezbedila platu za šest meseca iz tajnih zaliha Budžeta nedostupnih, u novom žargonu netransparentnih, na kojima bi učestvovali i ostali diplomiranii profesori fizičke kulture.
    Verovatno, i i to ide preko crnih fondova uz saglasnost FK Svrljig.

  3. Da li se zna koliko uzima SF ACA MENTA novaca od opstine Svrljig? Ili da odemo da zatrazimo i pozovemo medije da to objave?TO niko ne pita niiti bilo kog nije briga koliko se uzima za NELEGITIMNE pod znacima navoda skole fudbala.

  4. Iskreno decko/covek koji vodi skolu nije kadar sto bi rekli,ja njega nikad nisam video da igra fudbal ali to ne mora da bude presudno za bavljenje poslom kojim se on bavi.Mozemo li da znamo po kom osnovu je on trener skole fudbala koja je pod ogrankom fudbalskog kluba a samim tim u sklopu opstine. Da li je bio raspisan javni konkurs i gde je bio objavljen.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano