Search
Close this search box.
Broj pregleda

Deca proslavila svoju nedelju

Podeli sa prijateljima:

Predškolska ustanova „Poletarac“ organizovala je manifestaciju „Dečija nedelja“, tokom koje je proteklih pet dana organizovan bogat zabavni program.

Decija Nedelja Svrljig 2012

Prvog dana, održana je konvencija na temu ‚‚Upoznаvаnje sа dečjim prаvimа‚‚ a nakon toga organizovane su predstave, akcije crtanja na ulici, maskenbal i niz drugih aktivnosti u okviru afirmacije najmlađih sugrađana.

Decija nedelja 2012

Milija Miletic1

Takođe, dečija nedelja je povod što je predsednik opštine Svrljig Milija Miletić, uz prisustvo najbližih saradnika, priredio prigodan prijem za đake prvake osnovne škole ‚‚Dobrila Stambolić‚‚ u Svrljigu.

Naime, predsednik Miletić i predsednica SO Svrljig, Jelena Trifunović, svojim malim gostima podelili su poklon pakete sa đačkim priborom, a  učenici, u znak zahvalnosti  prisutnima su odrecitovali nekoliko pesmica a potom gromoglasno aplaudirali.

Prijemu je prisustvovalo i rukovodstvo OŠ ,,Dobrila Stambolić,, .

Mаlišаne koji pohаđаju PU „Poletаrаc“ danas očekuju igre bez grаnicа, gde će imаti priliku dа pokаžu sportski i tаkmičаrski duh. Dečju nedelju obeležili su i učenici mlаđih rаzredа Osnovne škole „Dobrilа Stаmbolić“, koji su juče kredama oslikavali asfalt u Hаdžićevoj ulici.

Svake godine, početkom oktobra, u Svrljigu se održava ‚‚Dečija nedelja‚‚. Ove godine ova manifestacija počela je u ponedeljak  1.10.2012.godine i trajaće do danas, petak 5.oktobar.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano