Search
Close this search box.
Broj pregleda

Modernizacija opreme i terenskih vozila u javnim službama

Podeli sa prijateljima:

Predsednik policijskog sindikata Slovenije, Radivoj Urošević, u ponedeljak 27.avgusta, održao je sastanak sa delegacijom opštine Svrljig, predvođenom predsednikom Miletićem.

Policijski sindikat Slovenije

Na sastanku je bilo reči o eventualnoj pomoći  vatrogasnoj jedinici i policijskoj upravi u Svrljigu, ali i svrljiškom Domu zdravlja. PSS, jedan od dva sindikata policije u ovoj zemlji, u narednom periodu pokušaće da našim javnim službama pruži pomoć u nabavci i modernizaciji opreme ali i u snabdevanju terenskim vozilima.

–          Saradnja između nas i slovenaca se nastavlja. Konkretno, sa PSS-om postigli smo dogovor  da vozila njihovih vatrogasnih službi i domova zdravlja, a koja ne podležu uslovima Evropske unije, ako je moguće preusmere kod nas.  Znajući da su naša vozila stara i dotrajala ovakav vid pomoći bio bi od velikog značaja našim javnim službama, rekao je Miletić.

Urošević je istakao da je PSS spreman da maksimalno pomogne svljiškoj opštini, jer je i on jednim delom Svrljižanin a vodi poreklo iz Prekonoge odakle mu je otac.

–          PSS će pokušati da obezbedi i jedno namensko vozilo za policijsku stanicu u Svrljigu, istakao je Urošević, na kraju sastanka.

Nakon sastanka u kabinetu predsednika sindikata policije, delegacija opštine Svrljig obišla je slovenačku vatrogasnu službu, Dom zdravlja i policijsku stanicu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano