Search
Close this search box.
Broj pregleda

Rekonstrukcija vodovodne mreže nakon 4 decenije

Podeli sa prijateljima:

Kroz akciju ’’Na dinar tri dinara’’ , koju sprovodi opština Svrljig,  uspešno i ekspresno se odvija rekonstrukcija vodovodne mreže u selu Crnoljevica.  Radove izvodi JKSP Svrljig.  

Igor Davidovic JKSP

Na novoj vodovodnoj mreži,  koja je prvi put postavljena davne 1969.godine, uskoro će se priključiti i vodom snabdevati 47 domaćinstava.  Stare pocinkovane cevi zameniće se savremenim , plastičnim,  politelenskim cevima novije generacije.

Prednost snabdevanja vodom biće i akomulacioni bazen koji je smešten u selu i pritom akomulira i filtrira 50 000 litara vode.

Odbornik Ujedinjene seljačke stranke u lokalnom parlamentu, Vlada Milosavljević, izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost na svesrdnoj pomoći koju im pruža opština Svrljig.

Zahvaljuem se u ime Crnoljevice opštini Svrljig koja nam je izašla u susret i na naš dinar donirala  još tri dinara za rekonstrukciju vodovodne mreže. Ovo će biti samo jedna u nizu akcija koju ćemo sprovesti uz nesebičnu pomoć lokalne samouprave, naglasio je Milosavljević.  

Odbornik USS u selu Crnoljevica

Od ukupno 2.5 km vodovodne instalacije, prvog dana urađeno je i povezano 500 metara plastičnih cevi. Radove izvodi Javno stambeno komunaln preduzeće Svrljig.

–  Ispred JKSP-a mogu reći da sam zadovoljan dosadašnjim radovima  koji su počeli u utorak 21.avgusta. Predviđeno vreme završetka je 45 dana, ali ovakvim intenzitetom, smatram da će se radovi završiti i nakon predviđenog roka, rekao je Igor Davidović, direktor svrljiškog komunalnog preduzeća.

Plasitcne cevi kroz selo

Nakon završetka radova u Crnoljevici ekipa JKSP-a nastavlja sa izgradnjom dovodne cevi u selu Niševac.

Iz JKSP-a apeluju na sve mesne zajednice sa teritorije opštine Svrljig da maksimalno iskoriste priliku i učestvuju u svim akcijama koje omogućava opština.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano