Search
Close this search box.
Broj pregleda

Izabran novi predsednik Ujedinjene seljačke stranke

Podeli sa prijateljima:

Na današnjoj izbornoj Skupštini Ujedinjene seljačke stranke, Igor Davidović izabran za novog predsednika Opštinskog odbora USS Svrljig.

Davidovic predsednik USS

U svečanoj sali Kulturnog centra u Svrljigu, danas je održana izborna skupština opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Svrljig.  Nakon razrešenja predsednika OO USS Svrljig, Milije Miletića, za novog predsednika na lokalnom nivou jednoglasno je  izabran Igor Davidović.

Igor Davidovic aktuelni predsednik OO USS

Novoizabrani predsednik Davidović je odmah nakon ozvaničenja njegove funkcije predložio dva potpredsednika, Tatjanu Lazarević i Dragana Mihajlovića, što je Skupština takođe jednoglasno usvojila.

USS u KC

Prvenstveno bih se zahvalio predsedniku USS na nivou Republike Srbije, Miliji Miletiću, na ukazanom poverenju. U predstojećem periodu imamo veoma odgovoran posao koji moramo obaviti. Ja kao predsednik OO USS Svrljig, nastavljam ono što je gospodin Miletić započeo, a to je razvoj Svrljiga, razvoj sela i poljoprivrede, rekao je Davidović i dodao da je prioritet da se u narednom periodu drastično uveća stočni fond na teritoriji opštine Svrljig.

U budućem periodu, prioritet za razvoj sela biće u otvaranju Zadruga. Na taj način bi se rešio problem primarne proizvodnje, prerade i prometa vršenja usluga poljoprivrednim gazdinstvima preko organizovanog otkupa proizvedene robe i nabavkom repromaterijala. Pored razvoja poljoprivrede uzajamno će se rešavati i gorući problemi u našoj opštini a jedan od njih je vodosnabdevanja, rekao je Igor Davidović.

gosti

Svečanom delu skupštine prisustvovali su i gosti iz Opštinskih odbora Ujedinjenih regiona Srbije i Srpske Radikalne stranke.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Igralište u Prekonogi dobija tribine

Radovi na mreži

Bez vode Ulica Hadžićeva

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano