Prekonoga prvi domaćin 29.juna

Broj pregleda

Prvo takmičarsko veče kulturno-zabavne manifestacije „Susreti sela 2012“  odžaće se u petak 29.juna u selu Prekonoga, odlučeno je na sastanku Organizcaionog odbora.

сусрети села

Prošlogodišnji pobednik u susretima bila je Prekonoga, tako da ovo selo otvara ovogodišnju manifestaciju, a uskoro ćemo saznati i sa kojom ekipom se sastaje. Prijavljivanje uveliko traje, a krajnji rok je do srede 13.juna, kada ćemo objaviti spisak paraova.

Na sastanku je odlučeno da se ove godine, najboljoj ekipi, dodeli nagrada u visini od 30.000 dinara, dok će drugoplasirana ekipa uzeti 25.000 a trećeplasirana 20.000 dinara.

I ove godine sve učesnike ocenjivaće tročlani žiri, a Organizacioni odbor je doneo odluku da Kulturni centar organizuje postavljanje bine, muzičku pratnju i prevoz gostujuće ekipe do sela domaćina.

Predsednik Miletić je na sastanku izjavio da očekuje lepo i kulturno umetničko leto u svrljiškim selima.

Nadamo se fer i korektnom takmičenju. Cilj manifestacije je da duhovno i kulturno uzdignemo sela i da u njima vratimo mlade ljude. Moram da naglasim da je ove godine interesovanje veće, te se iskreno nadamo da ćemo selu vratiti ono što mu nedostaje, a to je mladost, naglasio je Miletić.

Na sastanku kome je pored predsednika opštine, predstavnika desetak sela, prisustvovala i predsednica Skupštine opštine Jelena Trifunović.

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.