Search
Close this search box.
Broj pregleda

Rekonstruiše se vrtić u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Svrljiška predškolska ustanova ,,Poletarac,, dočekaće narednu zimu u novom, toplijem okruženju zahvaljujući zajedničkom  ulaganju Ministarstva životne sredine i opštine Svrljig obezbeđeno je sedam miliona dinara za rekonstrukciju objekta vrtića.

Miletici za SV Novine

Naime, u utorak 12.juna,predsednik opštine Milija Miletić i direktor  vrtića ,,Poletarac,, Dejan Miletić, posetili su Fond za zaštitu životne sredine, gde je potpisan ugovor za finasiranje projekta poboljšanja energetske efikasnosti.

vrtic svrljig

Konkretno, poredviđa se zamena spoljne stolarije, izgradnja izolacije, rekonstrukcija fasade uz zamenu oluka i sanaciju kotlova za grejanje. U finasiranju ovog projekta Ministarstvo učestvuje sa 6,3 miliona dinara dok će preostali deo sredstava biti nadomešten iz budžeta opštine Svrljig.

4 Komentara

  1. Slizali se izgleda Sojic i Matika! Predsednice ako si vec presao politicku elitu Svrljiga nemoj ubuduce da se pojavljujes sa onima koji su te pljuvali, vredjali i ponizavali.

  2. mozemo da kazemo da su se ovde svi obrukali i da gledaju svi svoj interes,i zato je najbolje vise da se niko politicki ne angazuje u ni jednoj stranci,,a i postavlja se pitanje:sta obican gradjanin ima od toga sto ce neko da zalepi stiropor na vrtic,kad ce si on i dalje da nema para da greje svoj dom,,

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano