Search
Close this search box.
Broj pregleda

Rekonstruiše se vrtić u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Svrljiška predškolska ustanova ,,Poletarac,, dočekaće narednu zimu u novom, toplijem okruženju zahvaljujući zajedničkom  ulaganju Ministarstva životne sredine i opštine Svrljig obezbeđeno je sedam miliona dinara za rekonstrukciju objekta vrtića.

Miletici za SV Novine

Naime, u utorak 12.juna,predsednik opštine Milija Miletić i direktor  vrtića ,,Poletarac,, Dejan Miletić, posetili su Fond za zaštitu životne sredine, gde je potpisan ugovor za finasiranje projekta poboljšanja energetske efikasnosti.

vrtic svrljig

Konkretno, poredviđa se zamena spoljne stolarije, izgradnja izolacije, rekonstrukcija fasade uz zamenu oluka i sanaciju kotlova za grejanje. U finasiranju ovog projekta Ministarstvo učestvuje sa 6,3 miliona dinara dok će preostali deo sredstava biti nadomešten iz budžeta opštine Svrljig.

4 Responses

  1. Slizali se izgleda Sojic i Matika! Predsednice ako si vec presao politicku elitu Svrljiga nemoj ubuduce da se pojavljujes sa onima koji su te pljuvali, vredjali i ponizavali.

  2. mozemo da kazemo da su se ovde svi obrukali i da gledaju svi svoj interes,i zato je najbolje vise da se niko politicki ne angazuje u ni jednoj stranci,,a i postavlja se pitanje:sta obican gradjanin ima od toga sto ce neko da zalepi stiropor na vrtic,kad ce si on i dalje da nema para da greje svoj dom,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano