Oni su odlučili pre izbora ?

Broj pregleda

Osmog marta ove godine opštinski odbori SPS, DS, NS, DSS, JS, SDP, SPO, LDP kao i Klub privrednika Opštine Svrljig potpisali su sporazum o NE učestvovanju u predizbornim, izbornim i postizbornim aktivnostima na lokalnom nivou sa Ujedinjenom seljačkom strankom, odnosno njenim predsednikom Milijom Miletićem.

Slika preuzeta od televizije Laser (foto: Tv Laser)

Nakon objavljivanja izbornih rezultata 6.maja, Ujedinjenoj seljačkoj stranci faktički i da nije potreban ni jedan koalicioni partner. Ova stranka dobila je najveće poverenje građana i apsolutnu većinu u loaklnom parlamentu. Ujedinjena seljačka stranka će u sledećem sazivu imati čak 14 od ukupno 27 odbornika dok će koalicije oko SPS, DS, SNS, URS, imati svega 13 odbornika.

Potpisivanjem ovog sporazuma u prostorijama Socijalističke partije Srbije u Svrljigu nisu prisustvovali predstavnici Ujedinjenih regiona Srbije i Srpske napredne stranke.

Da li će gore navedene stranke i pokreti ispoštovati datu reč ostaje nam da vidimo.

Pročitajte i

Zoran Nikodijević, foto: Svrljiška TV

Zoran Nikodijević na čelu OO SPS Svrljig

Izvršni odbor GO SPS za v.d. predsednika Opštinskog odbora Socijalističe partije u Svrljigu imenovao je Zorana Nikodijevića, dugogodišnjeg člana ove partije i nekadašnjeg direktora OŠ

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *