Svrljiške novine

Broj pregleda

Obeležen dan srednje škole

Uz bogat kulturno-umetnički program, danas, na Spasovdan,  srednja škola ‚‚Dušan Trivunac Dragoš‚‚ obeležila je 28 godina uspešnog rada i postojanja. 

U skoli danas

Prisutne mnogobrojne goste pozdravila je direktorica srednje škole Lela Mitić:

Uskoro ćemo proslaviti jedan dobar jubilej od tri decenije. Danas je zaista lep dan za našu školu, radimo i postojimo punih 28 godina, što znači da smo dočekali i ispratili 28 generacija, a takođe sa nestrpljenjem i zadovoljstvom očekujemo novu generaciju, rekla je direktorica škole Lela Mitić.

Lela Mitic i narodni poslanik Sasa Dujovic

Školu je danas posetio i poslanik prošlog i sadašnjeg saziva u Skupštini Republike Srbije, gospodin Saša Dujović.

Danas me je predsednik opštine, moj prijatelj, Milija, iznenadio sa danom škole, ja sam ovde zbog sasvim druge aktivnosti ali to ne menja stvar. I u prošlom sazivu sam činio onoliko koliko sam mogao za vašu opštinu, naravno i u narednom sazivu ću još više pomagati i učiniti za vaš grad, kazao je Dujović i dodao da će mu biti posebna čast da pomogne srednjoj školi u Svrljigu jer će iz najverovatnije iz njihove koalicije ponovo biti postavljen Ministar prosvete .

Danas u Svrljigu

Današnjoj svečanosti prisustvovao je i predsednik Opštine Svrljig, Milija Miletić, predsednica SO Svrljig, Jelena Trifunović, kao i direkotri ostalih prosvetnih ustanova u Svrljigu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *