Search
Close this search box.
Broj pregleda

Svrljiški SPS podržao Tadića

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštinskog odbora SPS Svrljig, Radovan Mitić, danas je pozvao članove, simpatizere i sve građane opštine Svrljig da 20.maja daju podršku predsedničkom kandidatu DS-a Borisu Tadiću.

Radovan Mitic SPS

Danas je u prostorijama Demokratske stranke u Svrljigu, predsednik OO SPS Svrljig Radovan Mitić, pozvao članstvo, simpatizere kao i sve ostale građane da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže kandidata DS-a Borisa Tadića.

– Pozivam sve članove, simpatizere i građane naše opštine da 20.maja izađu na glasanje i zaokruže broj 1, rekao je Mitić.

Dejan Miletić, predsednik OO DS u Svrljigu,  iskoristio je priliku da se zahvali svima koji su dali podršku njihovom predsedničkom kandidatu i dodao da se iskreno nada da će izbori 20.maja proći u najboljem redu.

Podršku Tadiću dala je i Ujedinjena seljačka stranka, čije je sedište u Svrljigu.

17 Komentara

  1. Evo ih Milijini prepisivaci.Ovde su kolko da se vide da postoje jer ih je Cumela bacio u zaborav.Dejane sad da uzmes onu ,,MATIKU,, i da pocnes da obradjujes zemlju posto ce da te ,,najure,, iz preduzece.Bas mi je drago sto ce te naredne cetri godine da glumite ambalazu u opstinu.

  2. Ima li ko Nikolica da podrzava? Pa jel vi znate gospodo da ce u nedelju da pobedi gospodin Toma? A gde cete svi vi podrzavaci onda? I onako ovo nista ne znaci Tadicu,svrljiski sps da nije bio u koliciji imao bi manje od regiona.

  3. Svi znamo da je Socijalisticka partija na nivou Srbije podrzala predsednickog kandidata Demokratske stranke Tadica. Svi znamo da je takodje ovog klovna podrzala i Liberalno demokratska partija, Liga vojvodjana i ostali sljamovi. Pa sta sada tu ima jedan lokalni pod navodnicima politicarcic da podrzava predsednickog kandidata kada je to vec Dacic ucinio.Ne razumem vas kakva vam je svrha vesti, zasto uopste pisete ovakve nebuloze, ali shvatam vas na neki nacin. I dodajem da niste jedini. Pozdrav

  4. Mile slobodan si ko konj na livadi,ti znas da kazes dobar dan ali trba videti da li je dan i ti nisi duzan bogu i narodu zato sto si se nafatirao od drzavnih para

  5. Gospodine Radovane ja sam nezaposlen a ova dva —- na livadi su Dejan i Radovan koji su vec duze vreme na drzavnim jaslima.Muka mi je vise od vas zutih koji ste interesna grupa a ne stranka.Vi ste nesposobni na lokalnom nivou i nemate bar vi prava da solite pamet gradjanima Svrljiga.Izbori su pokazali da vas gradjani ne vole jer ste papagaji koji ponavljaju istu pricu a u praksi nista ne radite za dobrobit Opstine.Na sledecem izborima u Svrljigu cete biti statisticka greska!Gospodin Milija Miletic nije toliko jak koliko ste vi slabi!

  6. Mile mi se borimo za grad Svrljig,sta ces kad je Svrljig postao jedno veliko selo i prodaje se za belmuzijadu,izbor stoke i poneki mini koncert,ako je tako bolje gradjanima Svrljiga neka tako i bude a videcemo na sledecim izborima ko ce biti statisticka greska,bez jake podrske velikih stranaka male neopstaju.pozdrav za kriticara Mileta koji nije zaposlen neradi nigde i dobro mu je ovako.

  7. Izdaja SPS-a nema granica, od Dacica me nista ne bi iznenadilo, ali od vas druze Radovane, da podrzite coveka cija je stranka prodala Slobodana Milosevica. SRAMOTA!

  8. Gospodine nije mi dobro ovako ali kad pogledam sta ove lopurde u Beogradu rade Milija Miletic je za njih bog a oni sesirdzije!Seljacka stranka samo postoji u Svrljigu i slobodno mogu da kazem da se trude da urade nesto za Svrljig a ovi sto su bili pre njega imali su i podrsku iz Bg. ali nista nisu uradili.To znaci da su samo svoje dzepove punili i zaposljavali svoje ljude pa im je sad krivo sto toga vise nema.Hvala bogu kad se vise u gradu ne pitaju DS,SPS i sve bitange koje ih podrzavaju.Ziveo Milija ali ne zbog toga sto ga mnogo volim nego zato sto ce sve stranke da unisti (vecita opozicija)!

  9. Ha Ha Ha. Koja vajda sad od vase podrske, gospodine Radovane, kad su biraci SPS-a u velikoj vecini glasali za Tomislava Nikolica. Ovo treba da vam bude pouka za buducnost, ili da se vratite na pravi put, ili sto je jos pravednije da nestanete sa politicke scene i da pravi levicari vode politiku.

  10. Ej, treba videti sta je zapravo (gospodin)Milija uradio za sve vreme dok je na vlasti od 2004 pa naovamo. Zasto vam je svima jedini argument kako druge stranke u ranijem periodu nisu uradile nista, pa to je bilo sve do 2004, znaci do pre osam godina_!

    1. Aj, (kako lepo pocinjes recenicu, morao sam da ti uzvratim) pazi sklonjen je kran iz velelepnog vaseg zdanja sale, koji ste vi sposobni ostavili u amanet citavih 15 godina. Samo da je to, dovoljno je, jer je otklonjena opasnost po gradjane. A i to je mnogo, mnogo, mnogo vise od onoga sto ste vi “odradili” od 1990 do 2004. Treba li podsetnik…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano