DS obeležila Mladence u centru grada

Broj pregleda

Koalicija ’’Izbor za bolji život za opštinu Svrljig’’ današnji praznik Mladenci obeležila je u centru Svrljiga na tradicionalan način. Članovi ovih stranaka su u centru grada sugrađanima delili kolače koji simbolizuju ljubav i srećan život.

DS u centru grada

  • Želim da iskoristim priliku u ime Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i stranke Zelenih da svim mladencima i bračnim parovima čestitam današnji dan. DS će sa svojim prijateljima iz drugih partija nastaviti sa aktivnostima i izaći sa predlogom konkretnih mera kojima ćemo uticati poboljšanjem života ljudi u našoj opštini, rekao je Dejan Miletić predsednik DS u Svrljigu.

Pročitajte i

2 Komentar

  • Farma i veliki brat 2012-te su istovremeno poceli…. Ko prezivi, pricace…i valjda ce da poraste…

  • Zovite Tadicija* (*-fusnota) sada je u naletu da otvori i ovde 5, 6 fabrike… Ako je kampanja nek je kampanja…
    * – obavezno da kaze za tv da je plata u Svrljigu jedno 600, 700 eura, nema veze sto nam dusu uzese za pisljivih 100 (ko je srecan da radi i za tolko, jos malo pa ce placamo da radimo kod pojedini u ovu demokratiju…)
    ** – znate meru za gladni je dosta i parcence lebac… valjda nije budjav bio… el se niko nije pro..ao od poklon? Sta ga znas ova Pazarska veza mozda nesto donela…

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *