Search
Close this search box.
Broj pregleda

Seminar Sektora za vanredne situacije

Podeli sa prijateljima:

Ekipa Sektora za vanredne situacije Ministarstva za unutrašnje poslove Srbije predvođena Bratislavom Grujićem , održala je danas u Svrljigu seminar za strelce protivgradne zaštite sa područja naše opštine. Učesnike seminara pozdravio je i obećao punu logističku podršku u ovom poslu predsedni opštine Svrljig.

Untitled 1 copy

Prema najnovijim izmenama zakona vi pripadate, od ove godine, Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije ali će se posao i dalje odvijati u saradnji sa našom opštinom. Zajednički interes je da se naša polja što bolje zaštite od gradonosnih oblaka i u tom cilju učinićemo sve da funkcionišete blagovremeno i efikasno. Sektor za vanredne situacije će na vreme pribaviti dovoljan broj raketa tako da verujem da se neće ponoviti propusti iz ranijih godina kada ih niste imali u trenutku dok su bile najpotrebnije. Što se tiče finasijske podrške polovinu sredstava će te dobijati od Sektora a drugu polovinu će vam isplaćivati opština. Nastojaćemo da vam nadoknada u ovoj godini bude veća nego lane. Želim vam da posle ovog seminara budete uspešniji u vašem poslu ali bi najbolje bilo da ne bude gradonosnih oblaka i posla za vas, rekao je predsednik Miletić, pozdravljajući učesnike skupa.

Stručnjaci ekipe Sektora za vanredne situacije, na današnjm seminaru dogovorili su sa strelcima način rada i međusobnu komunikaciju i podelili im nove legitimacije i zaduženja.

Recimo na kraju, da je ovo samo još jedan u nizu seminara koji stručnjaci Sektora za vanredne situacije, pred poljoprivrednu sezonu, održavaju u gradovima i opštinama jugoistočne Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano