Broj pregleda

Nagrađeni učesnici u plivanju za Časni krst

U sredu 25. Januara 2012.godine u predsednikovom kabinetu zajedno sa svrljiškim Jerejom boravili su učesnici takmičenja u plivanju za Bogojavljanski Časni krst. Hrabre plivače primili su predsednik opštine Milija Miletić i predsednica SO Svrljig Jelena Trifunović.

–           Čestitam vam na hrabrosti i snazi koju imate. Čestitke i pobedniku Videnoviću iz sela Niševca, ali pre svega ogromne čestitke i pohvale idu malom Dušanu Aranđeloviću koji ima 11 godina i izuzetno je hrabar a pritom i naš najmlađi učesnik.  Narednih godina potrudićemo se da ovaj dan obeležavamo sa ponosom i sa što više takmičara i posetioca, a lokalna samouprava će svakako pomoći u tome rekao je predsednik Miletić prisutnim učesnicima.

Ucesnici u takmicenju sa predsednikom opstine i predsednicom SO

Plivanju u reci 19.januara propratilo je više stotina građana. Od ukupono 5 učesnika među njima najspretniji i najbrži bio je Bojan Videnović iz Niševca, koji je ove godine  prvi doplivao do Bogojavljenskog krsta. Početak negovanja ovakve tradicije sve Svrljižane ohrabruje činjenica da najmlađi učesnik u takmičenju ima svega jedanaest godina i ujedno je i najmlađi takmičar u celoj zemlji.

Predsednica Skupštine opštine Svrljig, Jelena Trifunović, svim učesnicima uručila je prigodne poklone i blagodarnice opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.