Broj pregleda

Podstaći privredu prioritet u 2012.godini

U nameri da se u ovoj godini dodatno ojača saradnja lokalne samouprave i svrljiških privrednika, danas je održan prvi sastanak privrednika i opštinske vlasti u novoj godini.
Svrha sastanka, organizovanog na inicijativu predsednika opštine Milije Miletića, bila je da privrednici iznesu svoje mišljenje i predloge za rešavanje problema u kojima može da im pomogne lokalna samouprava. Imajući u vidu da privrednici imaju svog predstavnika u opštinskom veću, vlasnika i direktora konfekcije ‚‚Kassker‚‚ Borivoja Petkovića, očekuje se bolja komunikacija i saradnja između privrednika i opštinske vlasti.

Predsednik Miletic sa privrednicima

   Opštinska vlast prisutne privrednike je upoznala sa predhodno donetim skupštinskim Odlukama i olakšicama koje će zasigurno usloviti poboljšanje kvaliteta rada a pritom stvoriti mogućnost za otvaranje novih radnih mesta u Svrljigu.  Smanjenje poreza na imovinu za pravna i fizčka lica za 50 % i smanjenje naknade za korišćenje gradskog građevinskog zemljišta su samo neke od pogodnosti koje će uticati na ravnomeran razvoj privrednih subjekata u Svrljigu.

Privreda Svrljig

–          U narednom periodu zajedničkim snagama zalagaćemo se da vratimo osmeh privredi i preduzetništvu o opštini Svrljig. Pozvao sam sve privrednike sa željom da zajedno razmenimo mišljenja i utiske kao i iskustva iz predhodne godine. Doneli smo određene Odluke i pripremili još dosta toga što će znatno uticati na poboljšanje stanja u privredi, a samim tim sigurno će se stvoriti uslovi za otvaranje novih radnih mesta jer nam je to prioritet u ovoj godini rekao je predsednik opštine.

Prigodni pokloni privrednicima

Na kraju sastanka predsednik Miletić je čestitajući privrednicima i svim žiteljima opštine Svrljig sve protekle praznike, podelio prigodne poklone.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *