Broj pregleda

Asfaltirane tri ulice u selu Prekonoga

Svrljiško selo Prekonoga na dan slave Sveti Nikola, dobilo je tri obnovljene ulice. Asfaltno ruho dobile su tri bočne ulice u centru sela. Gradilište su, dok su finišeri polagali asfaltnu traku, obišli predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i zamenik predsednika Skupštine opštine Svrljig, Srbislav Đorđević.

Predsednik–         Na zahtev meštana Prekonoge a u skladu sa izvršenjem plana Direkcije za izgradnji grada požurili smo da pre većih snežnih padavina asfaltiramo ove tri ulice. Ukupna dužina asfaltnih traka je nešto preko 600 metara a radovi se finasiraju iz opštinskog budžeta preko Direkcije za izgradnju grada. Ovo je samo još jedno od desetine sela u svrljiškoj opštini u kojima je tokom godine asfaltirano više desetina kilometara kolovoza. Pozivam naše žitelje da istim tempom nastavimo gradnju infrastrukture u samom Svrljigu i okolnim selima, što samo iz sredstava budžeta, što kroz akciju ,,Tri dinara na dinar,,  gde se problemi rešavaju znatno brže na obostrano zadovoljstvo, rekao je predsednik Miletić, prilikom obilaska gradiulišta u selu Prekonoga.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, do kraja godine, obnavljanje kolovoza u gradu i selima – kroz tekuće održavanje,biće nastavljeno istim tempom uz uvažavanje zahteva građana.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.