Search
Close this search box.
Broj pregleda

Asfaltirane tri ulice u selu Prekonoga

Podeli sa prijateljima:

Svrljiško selo Prekonoga na dan slave Sveti Nikola, dobilo je tri obnovljene ulice. Asfaltno ruho dobile su tri bočne ulice u centru sela. Gradilište su, dok su finišeri polagali asfaltnu traku, obišli predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i zamenik predsednika Skupštine opštine Svrljig, Srbislav Đorđević.

Predsednik–         Na zahtev meštana Prekonoge a u skladu sa izvršenjem plana Direkcije za izgradnji grada požurili smo da pre većih snežnih padavina asfaltiramo ove tri ulice. Ukupna dužina asfaltnih traka je nešto preko 600 metara a radovi se finasiraju iz opštinskog budžeta preko Direkcije za izgradnju grada. Ovo je samo još jedno od desetine sela u svrljiškoj opštini u kojima je tokom godine asfaltirano više desetina kilometara kolovoza. Pozivam naše žitelje da istim tempom nastavimo gradnju infrastrukture u samom Svrljigu i okolnim selima, što samo iz sredstava budžeta, što kroz akciju ,,Tri dinara na dinar,,  gde se problemi rešavaju znatno brže na obostrano zadovoljstvo, rekao je predsednik Miletić, prilikom obilaska gradiulišta u selu Prekonoga.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, do kraja godine, obnavljanje kolovoza u gradu i selima – kroz tekuće održavanje,biće nastavljeno istim tempom uz uvažavanje zahteva građana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano