Search
Close this search box.
Broj pregleda

Asfaltirane tri ulice u selu Prekonoga

Podeli sa prijateljima:

Svrljiško selo Prekonoga na dan slave Sveti Nikola, dobilo je tri obnovljene ulice. Asfaltno ruho dobile su tri bočne ulice u centru sela. Gradilište su, dok su finišeri polagali asfaltnu traku, obišli predsednik opštine Svrljig Milija Miletić i zamenik predsednika Skupštine opštine Svrljig, Srbislav Đorđević.

Predsednik–         Na zahtev meštana Prekonoge a u skladu sa izvršenjem plana Direkcije za izgradnji grada požurili smo da pre većih snežnih padavina asfaltiramo ove tri ulice. Ukupna dužina asfaltnih traka je nešto preko 600 metara a radovi se finasiraju iz opštinskog budžeta preko Direkcije za izgradnju grada. Ovo je samo još jedno od desetine sela u svrljiškoj opštini u kojima je tokom godine asfaltirano više desetina kilometara kolovoza. Pozivam naše žitelje da istim tempom nastavimo gradnju infrastrukture u samom Svrljigu i okolnim selima, što samo iz sredstava budžeta, što kroz akciju ,,Tri dinara na dinar,,  gde se problemi rešavaju znatno brže na obostrano zadovoljstvo, rekao je predsednik Miletić, prilikom obilaska gradiulišta u selu Prekonoga.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole, do kraja godine, obnavljanje kolovoza u gradu i selima – kroz tekuće održavanje,biće nastavljeno istim tempom uz uvažavanje zahteva građana.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano