Broj pregleda

Razvoj seoskog turizma

Miletic Paroski

Proteklog vikenda predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, obišao je putnu infrastrukturu prema selima Pirkovac, Labukovo, Popšica, Gojmanovac kao i potencijalne turističke destinacije u ovom delu .

Miletic i Paroski
Na pola puta koji spaja selo Labukovo i Radenkovac u Sokobanjskoj opštini, predsednik opštine susreo se sa poznatim poljoprivrednim proizvođačem, Milanom Paroškim, bivšim učesnikom treće sezone rijalitija ‚‚Farma‚‚ – uglednim domaćinom iz Vojvodine. Paroški koji početkom sledeće godine planira izgradnju Etno sela u podnožju svrljiških planina, na koji kilometar od Labukova, kaže da je ovo pravi raj na zemlji i treba ga negovati.

Paroski i Miletic pored svetog krsta

‚‚ Cilj je da u našoj opštini dovedemo što više ulagača, poput gospodina Paroškog koji za sada ulaže u Novom selu i Radenkovcu u obližnjoj opštini Sokobanja, a planira da to učini i na našem reonu. Ponudili smo naše potencijale i mesta za razvijanje ovakvog vida turizma, ali za to moramo imati dobru infrastrukturu. Putevi su u lošem stanju pa moramo u najskorijem periodu adaptirati pre svega sve prilazne puteve do potencijalnih turističkih destinacija kao što smo to već uradili u pojedinim selima rekao je predsednik Miletić i dodao da su već uspostavljeni kontakti sa određenim ljudima – potencijalnim ulagačima u turizam, iz okoline Novog Sada, Subotice i ostalih gradova Vojvodine te da se njihov dolazak očekuje vrlo brzo. ’’

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.