Search
Close this search box.
Broj pregleda

Razvoj seoskog turizma

Podeli sa prijateljima:

Miletic Paroski

Proteklog vikenda predsednik opštine Svrljig, Milija Miletić, obišao je putnu infrastrukturu prema selima Pirkovac, Labukovo, Popšica, Gojmanovac kao i potencijalne turističke destinacije u ovom delu .

Miletic i Paroski
Na pola puta koji spaja selo Labukovo i Radenkovac u Sokobanjskoj opštini, predsednik opštine susreo se sa poznatim poljoprivrednim proizvođačem, Milanom Paroškim, bivšim učesnikom treće sezone rijalitija ‚‚Farma‚‚ – uglednim domaćinom iz Vojvodine. Paroški koji početkom sledeće godine planira izgradnju Etno sela u podnožju svrljiških planina, na koji kilometar od Labukova, kaže da je ovo pravi raj na zemlji i treba ga negovati.

Paroski i Miletic pored svetog krsta

‚‚ Cilj je da u našoj opštini dovedemo što više ulagača, poput gospodina Paroškog koji za sada ulaže u Novom selu i Radenkovcu u obližnjoj opštini Sokobanja, a planira da to učini i na našem reonu. Ponudili smo naše potencijale i mesta za razvijanje ovakvog vida turizma, ali za to moramo imati dobru infrastrukturu. Putevi su u lošem stanju pa moramo u najskorijem periodu adaptirati pre svega sve prilazne puteve do potencijalnih turističkih destinacija kao što smo to već uradili u pojedinim selima rekao je predsednik Miletić i dodao da su već uspostavljeni kontakti sa određenim ljudima – potencijalnim ulagačima u turizam, iz okoline Novog Sada, Subotice i ostalih gradova Vojvodine te da se njihov dolazak očekuje vrlo brzo. ’’

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano