Search
Close this search box.
Broj pregleda

Nove posete Ministarstvima

Podeli sa prijateljima:

Miletic Ministarstvo

Prioritet posete – rešavanje gorućeg problema vodosnabdevanja, mogućnost aktiviranja novih izvorišta vode, novi kamion auto-smećar komunalcu.

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić danas će zajedno sa direktorom Javnog komunalnog stambenog preduzeća Svrljig posetiti Beograd gde će boraviti u Ministarstvu poljoprivrede, životne sredine u direkciji vode kao i u Geološkom institutu Srbije.
A sve to u cilju rešavanja problema vodosnabdevanja u svrljiškoj opštini, jer je to trnutno jedan od gorućih problema. Na prvom sastanku koji je održan u opštini Svrljig sa ljudima iz Geološkog instituta Srbije, razgovarano je o aktiviranju postojećih potencijala u vodosnabdevanju a potom sledi proces istraživanja potencijalnih novih izvorišta vode i rudnih i mineralnih nalazišta, danas će se ovi pregovori nastaviti.
Između Ministarstva životne sredine i JKSP – Svrljig 29. avgusta ove godine potpisan je ugovor o nabavci novog kamiona auto smećara, gde ovo preduzeće ima samo deset odsto učešča u kupovini a Ministarstvo ostalih devedeset. Po rečima direktora JKSP Svrljig isporuka ovog vozila očekuje se u toku narednog meseca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Danas su Sveti mučenici Kozma i Damjan

Obavezno pročitajte

HITNO UPOZORENJE GRAĐANIMA OPŠTINE SVRLJIG: DOŠLO JE DO ZLOUPOTREBE PUNOMOĆJA!

Od ponedeljka (15. jula)

Kreću prijave za učešće na 18. Belmužijadi

Bez zakazivanja i zdravstvene knjižice

Preventivni pregledi štitaste žlezde danas u Domu zdravlja od 8 do 17h

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano