Search
Close this search box.
Broj pregleda

Put za mahalu ‚‚Trojica‚‚

Podeli sa prijateljima:

Put

Predsednik opštine Milija Miletić primio je u svom kabinetu grupu žitelja sela Izvor sa kojima je u dvočasovnom razgovoru razmoitrio mogućnosti što skorijeg početka revitalizacije puta od sela Željevo do mahale ,,Trojica,, .

Reč je o deonici dugoj skoro kilometar. Činjenica je da je put teško prohodan naročito u zimskom i periodu kiša ali svi su svesni i objektivnosti  da se iz tanke opštinske kase ne može sve odjednom uraditi. Ceneći potrebe žitelja ove mahale predsednik Miletić je predložio kompromisno reženje po kome bi ove godine trećina deonice asfaltirana a ostali deo doveden u zadovoljavajuće stanje za saobraćaj posipanjem i valjanjem, gde bi asfaltiranje usledilo naredne godine.

Sastanku sa žiteljima Izvora prisutvovali su i načelnik Opštinske uprave Zdravko Krstić, direktor Direkcije za izgradnju Ivan Božinović i njegov zamenik Sreten Stevanović. Odmah posle dogovora sa žiteljima Izvora na teren je krenuo predstavnik Direkcije za izgradnju i na licu mesta su utanačeni detalji gradnje. Očekuje se da će radovi početi već u juli a finasiraće se iz sredstava Direkcije za ozgradnju.

info: Svrljig.rs

2 Responses

  1. HAHAHA,cija ce firma graditi put,zar nekoga ko je u sukobu interesa,steta sto nema pravih vesti na sajtu,nego sve same pohvale,sramota!!!!!!!!!!!

  2. Slazem se Magnuse, nema pravih vesti na sajtu ni nepristrasnog izveštavanja…
    ali s obzirom na to da se svi mediji finansiraju iz budžeta opštine i da gospodin predsednik Miletić ume da “zavrne slavinu” ukoliko mu se ne dopadne kako je napisana neka vest, ovakvo stanje stvari na sajtu je donekle razumljivo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano