Broj pregleda

Nastavlja se izgradnja puta prema Babinom zubu

NIP

 

Uručeni ugovori NIP-a predstavnicima 11 gradova i opština Srbije među kojima je i Svrljig.

Ugovor je predsedniku Miletiću, u ime NIP-a, uručio državni sekretar Milan Đokić.
Konkretno reč je o finasiranju nastavka gradnje saobraćajnice od Svrljiga do kompleksa hotela na punktu Babin zub na Staroj planini.Ovim projektom odobreno je 62 miliona odnosno sa PDV-om 73 miliona dinara za nastavak radova na pomenutoj saobraćajnici.

Inače, za realizaciju odobrenih projekata do kraja godine odobrena su 762 miliona dinara. Sredstva su, pored Svrljiga dobili – Niš, Požarevac, Kraljevo, Osečina, Vlasotince, Trstenik, Sokobanja, Kruševac i Pirot. Sredstva za realizaciju projekata su najvećim dleom, preko 576 miliona dinara, obezbeđena iz NIP-a, delom iz budžeta Republike Srbije, a delom iz Programa NIP-a i EIB-a ,,Gradimo zajedno,, . Projekte u iznosu od preko 186 miliona dinara sufinasiraju i lokalne samouprave.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

5 Komentara

  • da li su u ta sredstva uračunata i sredstva za drugi sloj asvalta na već izgrađenoj deonici sobzirom da je ovj sloj veoma opasan po vozače jer dolazi do velikog proklizavanja vozila?

  • u ta sredstva su uracunate i promocije naseg mice za novu 2012.

  • ispada da ce da se za svaku krivinu vrsi slikanje i celivanje,i tako,kroz nekoliko desetina godina i taj put bice izgradjen,( mozda).

  • i , naravno, ostaje nedoreceno:šta je uradio ovaj “predsednik” za taj projekat,i koje su njegove licne zasluge. Po ovome sa slike je ispalo da je sa druge strane neko jegnjeco ili praseco pecenje, cim je ovoliko zinuo!

  • Ako se pravi put ovakvog kvaliteta, bolje nemoj ni da ga prave.. Malo neverovatno ali on je vec na tridesetak mesta krpljen a i sami znamo da su radovi zavrseni krajem novembra. Naravno radi se o nosecem sloju, ali ako je on propao za ovako kratko vreme, sta li bi se desilo sa habajucim slojem?

Komentar

Your email address will not be published.