Mini deponija – Gramada VIDEO

Broj pregleda

deponija kod svrljigaGramada kod Svrljiga, svakim danom postaje sve zagađenija. Nekada predivno mesto sa drumskom kafanom a danas jedna obična deponija. Pored zdrave i pitke vode koja teče 24 sata, sedam dana u nedelji, ovde možete zateći baš ono što ne ide uz to, mini deponiju. Zašto smo ovo dopustili ?

Pogledajte i Video zapis na ovom linku : http://www.youtube.com/watch?v=iM6puAk9VC0

Pročitajte i

Gulijanska reka prepuna semeća, foto: Svrljiške novine

Đubre preplavilo Gulijansku reku (FOTO)

Gulijanska reka blokirana je smećem na nekoliko lokacija kroz selo Gulijan.  Velika količina smeća završava svakodnevno u koriti reke, ali pored toga, nesavesni građani đubre

7 Komentar

  • Eh da zivimo u nekom normalnom gradu, sa postenom lokalnom vlascu , ne bi toga bilo.PA znate li da se dosta svrljižana snabdeva vodom sa izvorista koje se tu nalazi!A pored njega smece,. i ko zna sta jos.Inace,neko bi to sve posklanjao, pa bi uredio malo bolje taj objekat,napravio bi bandere za struju,i to pretvorio u prelepi motel,,,, ALI mi smo daleko, daleko, od neke normalne ideje i realizacije ovde!

  • I samo fali neki zemljak ovog „predsednika“ da prodje i kresne sibicu,i da ode sve u vazduh!

  • Samo neko sa niskim IQ moze da pritisne crveno.Pa ko nece da se bar jednom zaustavi pored ovoga, da malo uziva u cistoj prirodi, i da se okrepi uz cistu i bistru vodu ili da malo prezalogaji nase specijalitete u ovom restorancetu koji je nekada i radio!

  • Kulturo eve me!!!

  • pa pero ocisti ako ti toliko smeta…pa uzivaj, nisi za bolje nego za dzunglu!!!

  • pa ti ako zivis u supi i ne trudis se da pocistis nigde nista,onda ti ovo nikada nece smetati.A svakom normalnom coveku ovo smeta kada ga vidi i prodje pored ovoga!

  • Uspelo vam je,po treci put je interevenisano nakon objavljivanja.Gramada je cista.Svaka cast prijatelji

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *