Broj pregleda

Održan glavni Odbor USS

milija 2Glavni Odbor Ujedinjene seljačke stranke održan je 28.novembra 2010.godine u svečanoj sali Skupštine opštine Svrljig.

Odbor je na današnjem zasedanju utvrdio listu kandidata za predsednika Ujedinjene seljačke stranke, lista broji jednog člana i jednog kandidata, a to je dosadašnji predsednik USS Milija Miletić, kome u decembru ove godine ističe mandat.

Sastanku je prisustvovalo 40 članova glavnih odbora iz cele Srbije. Podsećamo da je Milija Miletić za predsednika USS izabran 2006.godine u Rumi.

Skupština Ujedinjene seljačke stranke zakazana je za 25.12.2010.godine a održaće se u Niškoj banji sa početkom u 12 časova.

U narednom periodu USS će voditi veću brigu o selima i poljoprivrednicima, to će ujedno biti i najveća obaveza ove stranke na nivou Republike Srbije. Svrljig kao malu opštinu niko ne gleda i niko ne uvažava, a isto to se događa i sa našim seljacima i poljoprivrednicima, rekao je Miletić  i dodao da su želje USS da se takva slika u Srbiji promeni, da poljoprivredni proizvođač i čovek koji živi na selu i živi od sela ima mesto i bude u istom rangu sa ostalim građanima ove zemlje“.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • a poSle odbora kupanje u banju prvo Skace predSednik hahahaha
    kakva liSta kandidata Samo milija niko ne Sme da mu parira, Samo da Se Sto lakSe dodje do fotelje teSko nama !!!!
    krStevaj pope hahahaha

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *