Search
Close this search box.
Broj pregleda

Ujedinjena seljačka stranka registrovana

Podeli sa prijateljima:

Ministarstvo za državnu upravu i loklanu samoupravu dalo je ,,zeleno svetlo,, da se u registar političkih stranaka sa teritorije Srbije upiše i Ujedinjena seljačka stranka iz Svrljiga.

Rešenje o upisu USS u registar stranaka dostavljeno nam je 10.novembra ove godine, posle višemesečne detaljne provere kojom je utvrdjeno od strane nadležnih organa da smo u prikupljanju potpisa za registraciju postupili u svemu legalno i bez ikakvih manjkavosti.

Rešenje o upisu USS u registar stranaka dostavljeno nam je 10.novembra ove godine, posle višemesečne detaljne provere kojom je utvrdjeno od strane nadležnih organa da smo u prikupljanju potpisa za registraciju postupili u svemu legalno i bez ikakvih manjkavosti. Na širem planu, kako je Miletić naglasio, orujentacija USS je ulazak u Evropsku uniju ali i saradnja sa Rusijom koja je po njemu potencijalno tržište masovnog izvoza poljoprivrednih proizvoda iz Srbije.

Jelena Trifunović, potparol USS i aktuelni predsednik Skupštine opštine Svrljig, ocenila je da će ova stranka u narednom periodu biti veoma važan faktor na političkoj sceni  Srbije. Program USS je usmeren ka razvoju poljoprivrede i zaštiti poljoprivrednih proizvodjača. Nastojaćemo da država Srbija za svoj napredak prepozna značaj  razvoja i napredka sela i poljoprivrede i to finasijski podrži.

Otuda je neophodno da USS ima svoje predstavnike u parlamentu koji će se zalagati za interese sela i poljoprivrednih proizvodjača, rekla je Trifunovićeva.

Ona je dodala da će se nastojanje USS biti širenje po čitavoj Srbiji sa posebnim angažovanjem na jug Srbije kako bi i država Srbija bolje sagledala ovo područje u ravnomernom razvoju svoje teritorije.

tekst preuzet sa sajta svrljig.rs

3 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano