Broj pregleda

Promocija “Bdenja” u Nišu

„Književnici i umetnici u svim su vremenima, pa i u ovakvim, kako to još po neki kažu – tranzicionim, na strani naroda, i u službi dobra, lepote, pravde i budućnosti… U svečanostima istorije jedni smo drugima priznali počasnost. Tim blagovestima i Bdenje otvara svoju dvadeset petu – jubilarnu svesku“.
Ovim citatom iz najnovije sveske časopisa za književnost, umetnost i kulturnu baštinu „Bdenje“ najavljena je promocija ovog časopisa u Nišu. Promocija će biti održana u četvrtak, 18. novembra u 19,00 sati u klubu Studentskog kulturnog centra, na Pravnom fakultetu. Sem časopisaBdenje ovom prilikom biće promovisana i knjiga Bdenja i buđenja.
Knjiga Buđenja i bdenja je izbor iz poezije članova redakcije časopisa Bdenje – Nedeljka Bogdanovića, Stojana Bogdanovića, Zorana Vučića, Radoslava Vučkovića, Rusomira Arsića, Zlate Kocić i Obrena Ristić.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Pozdrav članovima redakcije. Pozdrav upornim ljudima koji ovaj posao rade bez nekih ambicija da tu nešto posebno profitiraju. Takvi ljudi su u današnje vreme veoma retki.
    Ilić Lepoje iz iste osnovne škole Vučića i Arsića.

  • Pepi svaka cast na komentarima. Upravo je tako kao sto kazes. Pozdrav tebi i pozdrav uredjivacima sajta.

Komentar

Your email address will not be published.