Broj pregleda

Svrljig pomaže

NENAD S

Opština  Svrljig, poput niza gradova i opština Srbije, nastoji da pomogne sanaciju štete u Kraljevu nastale tokom zemljotresa i ubrza revitalizaciju obejakta što bi doprinelo normalizaciji života Kraljevčana.
Regujući na apel za pomoć  Komandanta Štaba za vanredne sitaucije grada Kraljeva i gradonačelnika Kraljeva Ljubiše Simovića pristiglog jutros, danas smo odmah oformili četiri komisije koje će mo uputiti u Kralejvo gde će biti angažovane na proceni štete nastale u zemljotresu. Pošto je naš komandant Štaba i predsednik opštine Milija Miletić na službenom putu ja sam održao hitan sastanak sa predstavnicima komunalnih preduzeća i odredili smo stručne ljude za članove komisije.
Prva naša komisija biće u Kraljevu već u petak  a naredne sedmice startuju ostale tri. Time se posao ne završava jer će komisije biti angažovane i narednih sedmica, sve dok to posao zahteva, izjavio je pomoćnik predsendika opštine Svrljig Nenad Stanković.
Pomoćnik Stanković je dodao da je već dogovoreno da se pored stručnih komisija u ime svrljiških organizacija i ustanova i žitelja naše opštine, prikupi pomoć u  gradjevinskom materijalu i hitno pošalje Kraljevčanima.
Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.