Search
Close this search box.
Broj pregleda

Svrljig pomaže

Podeli sa prijateljima:

NENAD S

Opština  Svrljig, poput niza gradova i opština Srbije, nastoji da pomogne sanaciju štete u Kraljevu nastale tokom zemljotresa i ubrza revitalizaciju obejakta što bi doprinelo normalizaciji života Kraljevčana.
Regujući na apel za pomoć  Komandanta Štaba za vanredne sitaucije grada Kraljeva i gradonačelnika Kraljeva Ljubiše Simovića pristiglog jutros, danas smo odmah oformili četiri komisije koje će mo uputiti u Kralejvo gde će biti angažovane na proceni štete nastale u zemljotresu. Pošto je naš komandant Štaba i predsednik opštine Milija Miletić na službenom putu ja sam održao hitan sastanak sa predstavnicima komunalnih preduzeća i odredili smo stručne ljude za članove komisije.
Prva naša komisija biće u Kraljevu već u petak  a naredne sedmice startuju ostale tri. Time se posao ne završava jer će komisije biti angažovane i narednih sedmica, sve dok to posao zahteva, izjavio je pomoćnik predsendika opštine Svrljig Nenad Stanković.
Pomoćnik Stanković je dodao da je već dogovoreno da se pored stručnih komisija u ime svrljiških organizacija i ustanova i žitelja naše opštine, prikupi pomoć u  gradjevinskom materijalu i hitno pošalje Kraljevčanima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano