Broj pregleda

Radovi u toku

PUT LALINACŽitelji sela Lalinac u svrljiškoj opštini dobili su ove sedmice asfatl u još dve ulice.Reč je o gornjem delu ulice u mahali ,,Dira,, i mahali ,,Kokići,, od osnovne škole do bolnice. Na početku radova gradilište je obišao predsednik opštine Milija Miletić.

Ovo je još jedan primer dobre saradnje meštana i opštine.  Reč je o već ustaljenoj akciji ,,dinar za dva dinara,,.

Konkretno žitelji Lalinca sakupili su deo novca koji je opština duplirala svojim sredstvima i dobijaju oko 500 metara asflata u dve ulice. Naredne godine nastavljamo akciju i verujem da će sve ulice u Lalincu biti asfaltirane.

Apelujem još jednom na žitelje svih svrljiških sela da slede ovaj primer jer je opština spremna u svakom selu, pored redovnih izdvajanja za ifrastrukturu, gde se prikupi izvesna suma novca da pridoda još dvostruku sumu i tako rešimo zajedničkim naporima zajednički problem što pre, rekao je predsednik Miletić na početku radova u mahali ,,Dira,, .

Predsednik Miletić istako je ovom prilikom ulogu odbornika Dragana Mihajlovića čijim su angažovanjem i upornošću u saradnji izmedju opštine i meštana sela rešeni brojni infrastrukturni problemi u Lalincu.

Več posle dva dana radovi su finiširani i  započelo asfaltiranje dela od škole do bolnice u mahali ,,Kokići,,. Ovo gradilište obišli su predsednica Skupštine opštine Svrljig Jelena Trifunović, njen zamenik Srbislav Djordjević i direktor Direkcije za izgradnju u Svrljigu Ivan Božinović.

U razgovoru sa okupljenim meštanima predsednica Trifunović i zamenik Djordjević zaključili su da ima interesovanja gradjana da  se problem infrastrukture  u selu rešava brže i lakše kroz akciju ,,dinar za dva dinara,, i ponovili rešenost opštine da uvek  finasijski priskoči u pomoć kada žitelji odluče da na ovaj način započnu radove, ne samo u lalincu nego u svakom od svrljiških sela.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.