Broj pregleda

Radi se !!! (VIDEO)

Mladenova za sajt 2 Omladinska za sajt 1 Milija i saradnici za sajt 3

25.oktobra 2010.godine predsednik opštine Svrljig Milija Miletić obišao je nekoliko ulica gde su radovi na saniranju udarnih rupa i kanalizacione mreže u toku.

U Omladinskoj ulici trenutno se radi na krpljenju udarnih rupa, u ulici Mladenovoj radi se na kanalizacionoj mreži, a gradi se i put ka Babinom zubu.

Nakon krpljenja rupa u Omladinskoj ulici po rečima predsednika opštine, asfaltiraće se i cela ulica u dužini oko 600 metara, jer je to najbolje rešenje, u narednom periodu staviće se akcenat i na asfaltiranju seoskih puteva, gde je to moguće. Izvođač radova u Omladinskoj ulici je firma “Transkop R” iz Svrljiga a sredstva su dobijena iz Nip-a.Omladinska za sajt 1

U ulici Mladenovoj trenutno se radi na kanalizacionoj mreži, gde je izvođač JKSP Svrljig, ali zbog lošeg terena radovi su otežani, po završetku Mladenove ulice očekuje se početak radova u ulicama Raše Cvetkovića i Vojislava Krajanovića, a ako dozvole vremenski uslovi do kraja godine rekonstruisaće se i kanalizaciona mreža u naselju Lukavica.

R243 Svrljig – Kalna – Deonica koja se trenutno radi je u dužini od 2,5 km. Urađena su proširenja starog kolovoza a vrši se izrada nasipa trenutno na 1500 metara.

Šef gradilišta naglasio je da će ovaj put u pogledu horizontalnih i vertikalnih krivina biti maksimalno bezbedan.

Da naglasimo i to da je širina kolovoza 6,60 metara.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published.