Broj pregleda

Ul.Vase Albanca dobija novi trotoar


Radovi su u toku
Radovi

Popločavanje trotoara u užem gradskom jezgru nastavljeno je 16.septembra 2010.g.  radovima od centra grada, tačnije od Radetove do ulice Bore Price.

Nastojimo da održimo obećanje dato građanima da ćemo u cilju uređenja centra grada popločavanjem učiniti trotoare ne samo funkcionalnijim već time ulepšati čitav okoliš u sklopu pojekta razvoja turizma pogotov dok očekujemo dolazak turista na destinaciji do Babinog zuba na Staroj planini.

Danas smo započeli popločavanje trotoara na levoj a potom će mo  nastaviti i na desnoj strani u ulici Vase Albanca od Radetove do ulice Bore Price.

Vrednost radova je 3.022.440,20 dinara.

Investitor je Direkcija za izgradnju grada a izvođač radova je lokalna firma ,,Transkop-R,,.

Rok za završetak radova je 25 dana i nadam se da nas vremenske prilike u tome neće omesti, izjavio je predsednik opštine Svrljig pri obilasku gradilišta na početku ulice Vase Albanca.

U predhodnom periodu, da podsetimo, urađeni su trotoari takođe počev od centra , u ulicama Dušana Trivunca i  Radetovoj a planira se da po popločavanju Ulice Vase Albanca rekonstrukcija trotoara započne u Hadžićevoj ulici od centra do gradske apoteke.


Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • ovo je sve lepo,samo sto smo mnogo zakasnili s time, to je trebalo uraditi jos ranijih godina , kad je imalo i ljudi koji su tim ulicama i trotoarima setali ,,

Komentar

Your email address will not be published.