ŠOU

Duško Bogdanović u emisiji ‚‚Menjam ženu“! Na vrata mu zakucala poznata pevačica

Broj pregleda

Duško Bogdanović iz Galibabinca, učesnik mnogih rijaliti programa, ponovo je u žiži javnosti jer trenutno snima emisiju ‚‚Menjam ženu“.

dusko-veliki-brat

Kako nezvanično saznajemo, njegova supruga Radojka otputovala je u Hrvatsku u porodičnu kuću Marjanovića, a njena zamena je već pristigla u svrljiški Galibabinac i ona je dobro poznata pevačica, takođe učesnica mnogih rijalitija, a jedan od njih je i rijaliti šou ‚‚Parovi“.

Radi se o pevačici Moreni Marjanović.

morena-zlatni-timok

Takođe, po nekim nezvaničnim informacijama saznali smo da će večeras Morena pevati u restoranu ‚‚Zlatni Timok“, u vremenu od 20 do 22h, a sa njom će u svojstvu supruga u ovom objektu boraviti i Duško Bogdanović.

Pročitajte i

Od Galibabinca do Belog Potoka novim putem

Sa početkom građevinskih radova u 2020. godini, krenuće i rekonstrukcija puta od Galibabinca do Belog Potoka.  Ovih dana završava se rekonstrukcija i popravka državnog puta

Radovi na putu prema Lalincu, foto: M.M.

Popravka puta prema Galibabincu

Na mestima gde je prethodno put popustio usled pomeranja zemljišta, raznih oštećenja i sl. stavlja se novi sloj asfalta i dodatno se ojačavaju te lokacije. 

Zvezda „Farme“ uselila se u Skupštinu!

Dule se uselio u Skupštinu! Zvezda brojnih rijaliti programa “Farma”, “Veliki brat” i “Put oko Sveta” Duško Bogdanović ušao je u novi “šou program” poznatiji

3 Komentar

  • Radojka na javni radovi u komunalac

  • radojku i duska u komulanac da ciste svrljig a ne da samo sede doma i da uzimaju pare od drzave kao besposlicari.Sramota….

  • Onderste verdieping!!!!!!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *