Broj pregleda

Preko medija do odgovora

radovan Radovan Mitić je u utorak preko radio Bubamare javno uputio pitanja predsedniku opštine, Miliji Miletiću “da li je lažni predsednik opštine Miletić registrovao svoju Ujedinjenu seljačku stranku pošto danas ističe rok za preregistraciju stranaka i da li ima falsifikovanih potpisa, zašto nije sazvao sednicu opštinskog Veća?” , a na javni poziv novinara radio Bubamare da učestvuju u radio emisiji i on i Jelena Trifunović kao predsednici Skupštine, gospodin Radovan Mitić zahvalio se na pozivu i rekao da bi vrlo rado gostovao, ali odbija da učestvuje u bilo kakvim emisijama sa onima koji podržavaju ili učestvuju u kriminalu tako da ne želi učešće u emisiji gde bi zajedno sedeo sa predstavnicima USS-a ili SRS-a.
U skladu sa novinarskom etikom, pozvali smo i Miliju Miletića koji kaže da neće ulaziti u medijsku polemiku sa razrešenim predsednikom Skupštine, dok na pitanje o registraciji stranke, Miletić naglašava da je USS sasvim legalno na izborima maja 2008. osvojila 13 odborničkih mesta i da je to činjenica, a bilo šta dalje ne želi da komentariše.
Da vas podsetimo da je ovo drugi put u samo dva dana da se lokalni političari jedni drugima obraćaju putem radio Bubamare, a pre Mitića je to učinila Jelena Trifunović, upravo pozivajući njega lično da vrati pečat Skupštine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

5 Komentara

  • Ne verujem sta vidim :/

    Dali je mougce da se i ovo desava u Svrljigu?

  • Ove stranke treba izbaciti iz opstinu i postaviti ljude koji ce se boriti i za gradjane a ne samo za svoje dzepove.Sramota!

  • BOOZE,BOZE-Ovoj u moje vreme ne bilo!

  • Ovo je bruka, jedni te isti ljudi samo se smenjuju, ne znam sta da kazem. Kao macke su, imaju devet zivota, ne propadaju nikada, samo fotelje menjaju. Pozivam sve direktore iz budzeta da rade,a ne samo da dele osmehe medijima.

    MOLIM VAS KUPITE NOVE KRAVAE JEDNE ISTE NOSITE DVADESET GODINA

  • tako se to radi 😀

Komentar

Your email address will not be published.