Search
Close this search box.
Broj pregleda

Preko medija do odgovora

Podeli sa prijateljima:

radovan Radovan Mitić je u utorak preko radio Bubamare javno uputio pitanja predsedniku opštine, Miliji Miletiću “da li je lažni predsednik opštine Miletić registrovao svoju Ujedinjenu seljačku stranku pošto danas ističe rok za preregistraciju stranaka i da li ima falsifikovanih potpisa, zašto nije sazvao sednicu opštinskog Veća?” , a na javni poziv novinara radio Bubamare da učestvuju u radio emisiji i on i Jelena Trifunović kao predsednici Skupštine, gospodin Radovan Mitić zahvalio se na pozivu i rekao da bi vrlo rado gostovao, ali odbija da učestvuje u bilo kakvim emisijama sa onima koji podržavaju ili učestvuju u kriminalu tako da ne želi učešće u emisiji gde bi zajedno sedeo sa predstavnicima USS-a ili SRS-a.
U skladu sa novinarskom etikom, pozvali smo i Miliju Miletića koji kaže da neće ulaziti u medijsku polemiku sa razrešenim predsednikom Skupštine, dok na pitanje o registraciji stranke, Miletić naglašava da je USS sasvim legalno na izborima maja 2008. osvojila 13 odborničkih mesta i da je to činjenica, a bilo šta dalje ne želi da komentariše.
Da vas podsetimo da je ovo drugi put u samo dva dana da se lokalni političari jedni drugima obraćaju putem radio Bubamare, a pre Mitića je to učinila Jelena Trifunović, upravo pozivajući njega lično da vrati pečat Skupštine.

5 Responses

  1. Ovo je bruka, jedni te isti ljudi samo se smenjuju, ne znam sta da kazem. Kao macke su, imaju devet zivota, ne propadaju nikada, samo fotelje menjaju. Pozivam sve direktore iz budzeta da rade,a ne samo da dele osmehe medijima.

    MOLIM VAS KUPITE NOVE KRAVAE JEDNE ISTE NOSITE DVADESET GODINA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano