Search
Close this search box.
Broj pregleda

Naprednjaci osudjuju političku neozbiljnost

Podeli sa prijateljima:

SNS KOSTA Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu povodom najnovijih dešavanja u lokalnom parlamentu najoštrije osudjuje ponašanje svih parlamentarnih stranaka u opštini Svrljig.
„Sramno je za opštinu Svrljig da se svakih par meseci dešava dramatična promena vlasti, pri čemu se aktuelni lokalni političari evidentno bore za lične interese, pri tome zanemarujući potrebe gradjana koji su im ukazali poverenje da vrše vlast.
Srpska napredna stranka u Svrljigu osudjuje ovakvu „golu borbu za parče vlasti“ i ovakvo neozbiljno ponašanje političkih stranaka u našem gradu, koje je dovelo do bezvlašća i anarhije u Svrljigu. (…) SNS u Svrljigu nije parlamentarna stranka i ne podržava ni jednu stranu u podeljenom i posvadjanom lokalnom parlamentu, ali će, posle narednih izbora, striktno voditi računa o formiranju ozbiljne i odgovorne lokalne vlasti koja će pravedno zastupati prvenstveno interese gradjana.
Ovakvim sramnim ponašanjem lokalnih parlamentaraca Svrljig se, kao već siromašna opština dovodi u još težu i još goru situaciju“, kaže se u saopštenju za javnost koje potpisuje opštinski Odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu.

3 Responses

  1. Podrška od Naprednjaka iz Niša,redovno čitam i slušam vesti iz vašeg kraja,sramota i bruka za partijske funkcionere,pogotovu za funkcionere USS,SPS,DS.. BRUKA

    MI UVEK IDEMO SAMO NAPRED ! SNS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

SKUPŠTINSKA VEĆINA: Ujedinjena seljačka stranka formirala odborničku grupu od 14 odbornika

Sastanak sa direktorom

DOM ZDRAVLJA: Pohvale za pravovremeno zbrinjavanje povređenih u saobraćajnoj nesreći

Servisna informacija

Isključenje vode u naselju Trs zbog kvara na vodovodnoj mreži

Sastanak

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković reagovao na vest o stanju na bazenu

Građani se pitaju

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Formirana prva odbornička grupa u SO Svrljig pod nazivom ,,Zavetnici – Svrljig”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano