Broj pregleda

Naprednjaci osudjuju političku neozbiljnost

SNS KOSTA Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu povodom najnovijih dešavanja u lokalnom parlamentu najoštrije osudjuje ponašanje svih parlamentarnih stranaka u opštini Svrljig.
„Sramno je za opštinu Svrljig da se svakih par meseci dešava dramatična promena vlasti, pri čemu se aktuelni lokalni političari evidentno bore za lične interese, pri tome zanemarujući potrebe gradjana koji su im ukazali poverenje da vrše vlast.
Srpska napredna stranka u Svrljigu osudjuje ovakvu „golu borbu za parče vlasti“ i ovakvo neozbiljno ponašanje političkih stranaka u našem gradu, koje je dovelo do bezvlašća i anarhije u Svrljigu. (…) SNS u Svrljigu nije parlamentarna stranka i ne podržava ni jednu stranu u podeljenom i posvadjanom lokalnom parlamentu, ali će, posle narednih izbora, striktno voditi računa o formiranju ozbiljne i odgovorne lokalne vlasti koja će pravedno zastupati prvenstveno interese gradjana.
Ovakvim sramnim ponašanjem lokalnih parlamentaraca Svrljig se, kao već siromašna opština dovodi u još težu i još goru situaciju“, kaže se u saopštenju za javnost koje potpisuje opštinski Odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

3 Komentara

  • Podrška od Naprednjaka iz Niša,redovno čitam i slušam vesti iz vašeg kraja,sramota i bruka za partijske funkcionere,pogotovu za funkcionere USS,SPS,DS.. BRUKA

    MI UVEK IDEMO SAMO NAPRED ! SNS!

  • Podrska naprednjacima iz Bačke

  • Ko li ce vas osudjivati

Komentar

Your email address will not be published.