Search
Close this search box.
Broj pregleda

Seminar Sektora za vanredne situacije

Podeli sa prijateljima:

Ekipa Sektora za vanredne situacije Ministarstva za unutrašnje poslove Srbije predvođena Bratislavom Grujićem , održala je danas u Svrljigu seminar za strelce protivgradne zaštite sa područja naše opštine. Učesnike seminara pozdravio je i obećao punu logističku podršku u ovom poslu predsedni opštine Svrljig.

Untitled 1 copy

Prema najnovijim izmenama zakona vi pripadate, od ove godine, Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije ali će se posao i dalje odvijati u saradnji sa našom opštinom. Zajednički interes je da se naša polja što bolje zaštite od gradonosnih oblaka i u tom cilju učinićemo sve da funkcionišete blagovremeno i efikasno. Sektor za vanredne situacije će na vreme pribaviti dovoljan broj raketa tako da verujem da se neće ponoviti propusti iz ranijih godina kada ih niste imali u trenutku dok su bile najpotrebnije. Što se tiče finasijske podrške polovinu sredstava će te dobijati od Sektora a drugu polovinu će vam isplaćivati opština. Nastojaćemo da vam nadoknada u ovoj godini bude veća nego lane. Želim vam da posle ovog seminara budete uspešniji u vašem poslu ali bi najbolje bilo da ne bude gradonosnih oblaka i posla za vas, rekao je predsednik Miletić, pozdravljajući učesnike skupa.

Stručnjaci ekipe Sektora za vanredne situacije, na današnjm seminaru dogovorili su sa strelcima način rada i međusobnu komunikaciju i podelili im nove legitimacije i zaduženja.

Recimo na kraju, da je ovo samo još jedan u nizu seminara koji stručnjaci Sektora za vanredne situacije, pred poljoprivrednu sezonu, održavaju u gradovima i opštinama jugoistočne Srbije.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

Lokalni izbori 2024

Dragi Svrljižani i Svrljižanke, ZNAMO SE!

Politički život

ŠTAND SRPSKE NAPREDNE STRANKE SVRLJIG

Info

Svrljižanin novi rektor Univerziteta u Nišu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano