Search
Close this search box.
Lokalni izbori 2024
Broj pregleda

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

Podeli sa prijateljima:

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost koalicije okupljene oko liste pod rednim broje 2 ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”.

zaokruzi 2

ZAOKRUŽI 2 , DA ODE MILIJA

Opštinski odbor Srpske napredne stranke, Svrljig, danas je održao štand na kome su aktivisti naše stranke razgovarali sa sugrađanima i delili propagandni materijal.

sns 2

Poverenje naroda koje Aleksandar Vučić ima u Svrljigu jasno govori da građani žele prome. Vreme je da ljudi koji 20 godina rukovode našom opštinom, a životni standard je sve gori, polako odu u zasluženu političku penziju.

Vreme je za mlade ljude koji vole Svrljig, vreme je da Svrljig dobije odgovornu vlast koja će biti na liniji sa svojom državom.

sns2

Aleksandar Vučić – Svrljig sutra 2️⃣

ns2

One Response

  1. Gomila raznorodnih elemenata koji ne ulivaju poverenje.Njihova odvratna navalentnost me naterala da se opredelim,bilo kog osim njih.Velika većina njih je godinama za Miliju Miletića,kog sam ja neprekidno kritikovao,a sada su svi protiv njega.E sada ću ja podržati Seljačku stranku.Nadam se i ostali Svrljižani.Ovde bih mogao mnogo toga još reći,ali se nadam da ću kasnije imati još prilika. Moja poruka biračima je : GLASAJTE KOGA ŽELITE , ALI NI SLUČAJNO SNS. Sve što je srpsko Vučić je otuđio.Penzioneri,nekada davno penzija je bila 85 procenata plate,a a sada je 4o posto,a 2o27. biće 3o procenata. U ovu koaliciju su se okupili oni koji žele da preuzmu opštinu da bi mogli da nešto ućare.Foliraće vas do izbora,a posle ko vas j…Ako budem imao prilike,dajem vam reč da ću vam argumentovano još mnogo toga ispričati. Da vas samo podsetim,Milija svaki svoj poslanički nastup u skupštini počinje rečima: *Dolazim iz Svrljiga,najlepšeg mesta u Srbiji,*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Najstariji u Srbiji

POČINJE 67. VIDOVDANSKI TURNIR – GLAVNA NAGRADA 300.000 DINARA

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano