Search
Close this search box.
Broj pregleda

DS obeležila Mladence u centru grada

Podeli sa prijateljima:

Koalicija ’’Izbor za bolji život za opštinu Svrljig’’ današnji praznik Mladenci obeležila je u centru Svrljiga na tradicionalan način. Članovi ovih stranaka su u centru grada sugrađanima delili kolače koji simbolizuju ljubav i srećan život.

DS u centru grada

  • Želim da iskoristim priliku u ime Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i stranke Zelenih da svim mladencima i bračnim parovima čestitam današnji dan. DS će sa svojim prijateljima iz drugih partija nastaviti sa aktivnostima i izaći sa predlogom konkretnih mera kojima ćemo uticati poboljšanjem života ljudi u našoj opštini, rekao je Dejan Miletić predsednik DS u Svrljigu.

2 Komentara

  1. Zovite Tadicija* (*-fusnota) sada je u naletu da otvori i ovde 5, 6 fabrike… Ako je kampanja nek je kampanja…
    * – obavezno da kaze za tv da je plata u Svrljigu jedno 600, 700 eura, nema veze sto nam dusu uzese za pisljivih 100 (ko je srecan da radi i za tolko, jos malo pa ce placamo da radimo kod pojedini u ovu demokratiju…)
    ** – znate meru za gladni je dosta i parcence lebac… valjda nije budjav bio… el se niko nije pro..ao od poklon? Sta ga znas ova Pazarska veza mozda nesto donela…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Amin

15. MAJA SEOSKA SLAVA U ŠLJIVOVIKU

Slava

Danas je Markovdan

Slavski dan

Drugi dan Uskrsa obeležen litijom i Svetom liturgijom u Lalincu

Sport

Fudbalski klub Svrljig obeležio Đurđevdan (FOTO+VIDEO)

Litija

Đurđevdan – seoska slava Okruglice

Svrljig

Klub navijača Crvene zvezde obeležio slavu Đurđevdan

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano