Search
Close this search box.
Broj pregleda

Sveti Sava proslavljen i u Drajincu

Podeli sa prijateljima:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković posetio je sve obrazovne institucije i njihova isturena odeljenja u okviru obeležavanja školske slave Sv. Save kako bi dečici Svrljiga čestitao njihov dan i razgovarao sa učiteljima, nastavnicima i roditeljima o aktuelnim problemima u školstvu.  

drajinac 2

Naime, danas u selu Drajinac učiteljsko osoblje i učenici OŠ ”Dobrila Stambolić” na prigodan i skroman način obeležili su školsku slavu Sv. Savu.

Tom događaju prisustvovao je i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković.

[bs-quote quote=”Čestitam vam u ime Lokalne samouprave vaš dan, slavu Sv. Savu. Posebno sam zadovoljan što današnji dan obeležavamo i na seoskom području, u školi u Drajincu u prisustvu ove divne dečice. Sva deca Svrljiga su naša budućnost i garancija opstanka sela i grada. Staraćemo se, kao i do sada, da im pružimo maksimalnu podršku u svakom pogledu, poručio je Miroslav Marković okupljenima na obeležavanju Savindana u Drajincu. ” style=”style-13″ align=”center” author_name=”Miroslav Marković” author_job=”Pomoćnik predsednice opštine Svrljig” author_avatar=”http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/miroslav-marković.jpg”][/bs-quote]

Savindan u Drajincu proslavljen je u školskoj učionici.

5 Komentara

  1. Srecna slava svima koji slave danas Svetog Savu.Zelim vam mnogo zdravlja i ljubavi.Sto se tice Markovica on je decko koji stvarno vredi.Nemam losu rec za njega.A ostale ne komentarisem.

  2. Lepo, samo vas molim za malo realnosti, a manje interesa, jer u ovoj varosi zivimo par generacija, pa svakakva, , cuda prdjjose. Dakle, postovanje, ali kapa dole gospodama. Ps. Od kada je DIF…… ma nema veze, cepajte
    Poz!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano