Search
Close this search box.
Broj pregleda

Sveti Sava proslavljen i u Drajincu

Podeli sa prijateljima:

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković posetio je sve obrazovne institucije i njihova isturena odeljenja u okviru obeležavanja školske slave Sv. Save kako bi dečici Svrljiga čestitao njihov dan i razgovarao sa učiteljima, nastavnicima i roditeljima o aktuelnim problemima u školstvu.  

drajinac 2

Naime, danas u selu Drajinac učiteljsko osoblje i učenici OŠ ”Dobrila Stambolić” na prigodan i skroman način obeležili su školsku slavu Sv. Savu.

Tom događaju prisustvovao je i pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković.

[bs-quote quote=”Čestitam vam u ime Lokalne samouprave vaš dan, slavu Sv. Savu. Posebno sam zadovoljan što današnji dan obeležavamo i na seoskom području, u školi u Drajincu u prisustvu ove divne dečice. Sva deca Svrljiga su naša budućnost i garancija opstanka sela i grada. Staraćemo se, kao i do sada, da im pružimo maksimalnu podršku u svakom pogledu, poručio je Miroslav Marković okupljenima na obeležavanju Savindana u Drajincu. ” style=”style-13″ align=”center” author_name=”Miroslav Marković” author_job=”Pomoćnik predsednice opštine Svrljig” author_avatar=”http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/miroslav-marković.jpg”][/bs-quote]

Savindan u Drajincu proslavljen je u školskoj učionici.

5 Komentara

  1. Srecna slava svima koji slave danas Svetog Savu.Zelim vam mnogo zdravlja i ljubavi.Sto se tice Markovica on je decko koji stvarno vredi.Nemam losu rec za njega.A ostale ne komentarisem.

  2. Lepo, samo vas molim za malo realnosti, a manje interesa, jer u ovoj varosi zivimo par generacija, pa svakakva, , cuda prdjjose. Dakle, postovanje, ali kapa dole gospodama. Ps. Od kada je DIF…… ma nema veze, cepajte
    Poz!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano