Search
Close this search box.
Srećna slava
Broj pregleda

Šljivovik u sredu proslavlja seosku slavu – Sveti Atanasije Veliki

Podeli sa prijateljima:

U sredu, 15. maja, Mesna zajednica Šljivovik sa ponosom će obeležiti seosku slavu posvećenu Atanasiju Velikom. Uz veliku radost i očekivanja, meštani će se okupiti kako bi zajedno proslavili ovaj važan dan.

Šljivovik, foto: D.I.
Šljivovik, foto: D.I.

Davor Jovanović, koji će biti kolačar ove godine, već se priprema da ugosti mnogobrojne goste i meštane koji će prisustvovati proslavi. Njegova posvećenost i gostoprimstvo već su dobro poznati u zajednici.

Osim Jovanovića, proslavi će prisustvovati i predsednik Mesne zajednice Šljivovik, Bata Lazarević, čovek čiji je rad i posvećenost zajednici nedvosmisleno prepoznat. Svojim nesebičnim zalaganjem, Lazarević je postao omiljen među meštanima Šljivovika.

Uz Batinu podršku, prisustvo će dati i zamenica predsednika Skupštine opštine Svrljig, Tatjana Lazarević, čija je angažovanost i predanost zajednici takođe visoko cenjena. Njihovo prisustvo dodatno će obogatiti proslavu i učiniti je nezaboravnom.

Očekuje se da će ovaj dan biti ispunjen radosti, tradicijom i zajedništvom, dok će se meštani Šljivovika okupiti kako bi obeležili svoju slavu i proslavili bogatstvo svoje zajednice.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano