Search
Close this search box.
Srećan rođendan
Broj pregleda

Najstariji radio na jugoistoku Srbije proslavio svoj 32. rođendan

Podeli sa prijateljima:

U ponedeljak, 13. maja 2024. godine, radio Bubamara Svrljig svečano je proslavila svoj 32. rođendan, obeležavajući tri decenije i dve godine uspešnog emitovanja programa.

Radio Bubamara Svrljg

Ova lokalna radio stanica, koja je započela svoje emitovanje 13. maja 1992. godine, postala je neizostavni deo života i kulture Svrljiga.

Obeležavanje 32. rođendana proteklo je uz čestitke kolega, estradnih umetnika, prijatelja radija, ali i uz dobru muziku, gde je atmosfera bila ispunjena nostalgijom za prošlim godinama uspešnog emitovanja i radosti zbog budućnosti koja predstoji.

Od svojih skromnih početaka pa do danas, radio Bubamara Svrljig je neprekidno pružao lokalnim stanovnicima kvalitetan program, informišući ih o važnim dešavanjima u gradu i šire. Takođe, kroz godine, postao je platforma za promociju lokalnih talenata, događaja i inicijativa, igrajući ključnu ulogu u očuvanju lokalnog identiteta i povezivanju zajednice.

Ovaj rođendan predstavlja priliku za zahvalnost prema osnivačima i svima koji su doprineli uspehu Radio Bubamare Svrljig tokom protekle 32 godine postojanja. Takođe, označava novi početak i obećanje da će radio Bubamara i dalje biti glas zajednice, donoseći informacije, zabavu i inspiraciju svojim vernim slušaocima u godinama koje dolaze.

Svoj program radio Bubamara emituje na frekvenciji 96,5 MHz UKT FM.

POSETITE SAJT RADIO BUBAMARE 

2 Komentara

    1. Nele, neškice, peeškice, pešovane, mikso, miksice, adamicici debilcici, daj predstavi se lepo nemoj da se predstavljaš kao Igor, glupo je, botuješ bez razloga a svi znamo da spavas do 12

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano