Search
Close this search box.
Srećan rođendan
Broj pregleda

Najstariji radio na jugoistoku Srbije proslavio svoj 32. rođendan

Podeli sa prijateljima:

U ponedeljak, 13. maja 2024. godine, radio Bubamara Svrljig svečano je proslavila svoj 32. rođendan, obeležavajući tri decenije i dve godine uspešnog emitovanja programa.

Radio Bubamara Svrljg

Ova lokalna radio stanica, koja je započela svoje emitovanje 13. maja 1992. godine, postala je neizostavni deo života i kulture Svrljiga.

Obeležavanje 32. rođendana proteklo je uz čestitke kolega, estradnih umetnika, prijatelja radija, ali i uz dobru muziku, gde je atmosfera bila ispunjena nostalgijom za prošlim godinama uspešnog emitovanja i radosti zbog budućnosti koja predstoji.

Od svojih skromnih početaka pa do danas, radio Bubamara Svrljig je neprekidno pružao lokalnim stanovnicima kvalitetan program, informišući ih o važnim dešavanjima u gradu i šire. Takođe, kroz godine, postao je platforma za promociju lokalnih talenata, događaja i inicijativa, igrajući ključnu ulogu u očuvanju lokalnog identiteta i povezivanju zajednice.

Ovaj rođendan predstavlja priliku za zahvalnost prema osnivačima i svima koji su doprineli uspehu Radio Bubamare Svrljig tokom protekle 32 godine postojanja. Takođe, označava novi početak i obećanje da će radio Bubamara i dalje biti glas zajednice, donoseći informacije, zabavu i inspiraciju svojim vernim slušaocima u godinama koje dolaze.

Svoj program radio Bubamara emituje na frekvenciji 96,5 MHz UKT FM.

POSETITE SAJT RADIO BUBAMARE 

2 Responses

    1. Nele, neškice, peeškice, pešovane, mikso, miksice, adamicici debilcici, daj predstavi se lepo nemoj da se predstavljaš kao Igor, glupo je, botuješ bez razloga a svi znamo da spavas do 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Sabor Svetog Arhangela Gavrila – manastirska slava u Pirkovcu

Srećna slava

DANAS JE LETNJI ARANĐELOVDAN: Miletić čestitao slavu svim domaćinima

Politika

Lokalna politika: OO SPS Svrljig stabilan i važan politički faktor

Obaveštenje

Dodela plastenika poljoprivrednicima iz Svrljiga

Saopštenje

MI SNAGA NARODA: Ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević

Niš-Svrljig

MILETIĆ: Nova fabrika i zgrada terminala od velikog značaja za jugoistok Srbije!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano