Search
Close this search box.
Izbori 2024
Broj pregleda

IZBORI 2024 – SVRLJIG: SAOPŠTENJE POVODOM ODUSTAJANJA OD KANDIDATURE NA LOKALNIM IZBORIMA

Podeli sa prijateljima:

Saopštenje za javnost povodom odustajanja od kandidature na predstojećim lokalnim izborima u Svrljigu liste ,,RUSKA STRANKA – Srbi i Rusi braća zauvek!.

Glasačko mesto 41, MIN DIV Svrljig, foto: M.M.
Glasačko mesto 41, MIN DIV Svrljig, foto: M.M.

Mi građani, uglavnom mlađi, koji smo se sakupili da promovišemo zdravu priču prijateljstva Rusije i Srbije, obaveštavamo javnost da nažalost odustajemo od izborne trke zbog sabotaže političara i kvazi političara kojima je lični interes ispred interesa građana, što smo mogli videti nebrojano puta. Mi nismo ti koji žele da se bave politikom na prljav način kao tamo neki npr. Davidovići, Milutinovići, Petkovići, Stanisavljevići, Milojevići… i ostali, a oni će se prepoznati, koji su želeli da lista RUSKA STRANKA – Srbi i Rusi braća zauvek! bude odbačena i da se za ime naše majčice Rusije nečuje kod nas. Ne želimo da živimo u mestu gde su pretnje i spletke najbitniji izvor zabave, već da živimo u normalnoj zajednici, gde je društveni status jednak za sve. Rusija je prijatelj Srbije, jedini pravi, i želeli smo da upravo tu zdravu prijateljsku priču i ovde predstavimo. Po prvi put su se u politiku uključili mladi ljudi, koji nemaju baš nikakav interes kao svi do sada, koji politiku vide kao sopstveni budžet, a opštinu kao deoničarsko društvo.

Sada odustajemo jer nemamo fer i korektne protivnike, ali najavljujemo formiranje stranke i jačanje odbora, pa ćemo na narednim izborima dokazati da Rusija u Srbiji ima podršku i iskrenog prijatelja.

Ovlašćeno lice,
A. Mentović. 

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

TRIBINA: KAKO DO SLOBODE U SVRLJIGU, GOSTI NARODNI POSLANICI

MILETIĆ: POZIV NA OKRUGLI STO NA TV ,,SUPER D+”

Dobra vest

Dogovorena saradnja vinskih proizvođača u Srbiji i kineskih partnera

Odlična vest

Jana Pavlović osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju “Književna olimpijada”

Radno

Novi asfalt za lalinske ulice

Dobra vest!

Svečano otvoren vizitorski centar u Niševcu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano