Search
Close this search box.
Ministar
Broj pregleda

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Podeli sa prijateljima:

Ministar za ravnomerni regionalni razvoj, Edin Đerlek, učvršćuje svoju predanost razvoju svih opština, uključujući i manje lokalne zajednice poput Svrljiga.

Sastanak u kabinetu predsednika opštine Svrljig, foto: M.M.
Sastanak u kabinetu predsednika opštine Svrljig, foto: M.M.

Danas, u 12:30 časova, ministar Đerlek je posetio opštinu Svrljig, gde se sastao sa predsednikom opštine, Miroslavom Markovićem i narodnim poslanikom Milijom Miletićem kako bi razgovarali o daljim koracima za unapređenje infrastrukture i životnih uslova građana.

Nakon produktivnog sastanka, ministar je sa svojim timom obišao ulicu Petra Miloševića u naselju Saraj, gde je nedavno završena rekonstrukcija vodovodne mreže. Vrednost projekta iznosi 4.026.238,00 miliona dinara, a sredstva su sufinansirana od strane Kabineta ministra za ravnomerni regionalni razvoj.

Obilazak ulice u naselju Saraj, foto: M.M.
Obilazak ulice u naselju Saraj, foto: M.M.

Pozivajući opštinu Svrljig da aktivno prati konkurse koje raspisuje njegov kabinet, ministar Đerlek je istakao važnost konkurentnog apliciranja kako bi Svrljig nastavio da gradi i unapređuje svoju infrastrukturu.

Ova poseta predstavlja jasan signal o posvećenosti vlade u pružanju podrške lokalnom razvoju i poboljšanju kvaliteta života širom Srbije.

5 Komentara

  1. Zaista sam impresionirana brzinom i kvalitetom izvedenih radova na vodovodnoj mreži. Svaka čast svima koji su učestvovali u ovom projektu. Stanovnici Ulice Petra Miloševića sada mogu uživati u pouzdanom snabdevanju vodom!

  2. Radovi su dobrodošli, ali zašto uvijek mora da se čeka da situacija postane kritična? Trebalo bi češće da se ulaže u održavanje, a ne samo u rekonstrukciju.

  3. Iako je rekonstrukcija vodovodne mreže svakako korak napred, ne mogu a da ne primetim da je mnogo drugih ulica i dalje u lošem stanju. Zašto se resursi ne raspodele ravnomernije? Očekujem od lokalne samouprave da pruži jasne planove za sve delove grada, a ne samo za pojedine ulice.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano