Search
Close this search box.
Unapređenje saobraćajne infrastrukture
Broj pregleda

Rekonstrukcija rešetke oko benzinske stanice: NIS donira 3,9 miliona dinara

Podeli sa prijateljima:

Opština Svrljig je zaključila značajan Ugovor o donaciji sa renomiranom kompanijom NIS a.d. Novi Sad, osiguravajući finansijska sredstva u visini od 3.917.811,00 dinara. Ova donacija ima za cilj unapređenje bezbednosti saobraćaja na delu puta gde se nalazi NIS-ova stanica za snabdevanje gorivom.

Rešetka, foto: Svrljiške novine
Rešetka, foto: Svrljiške novine

Sanacija infrastrukture za veću bezbednost

Sprovođenje radova će se usmeriti na sanaciju odvodnjavanja sa saobraćajnog priključka i platoa stanice, uz istovremenu rekonstrukciju metalne slivne rešetke i betonskog kanala. Ovi radovi omogućiće efikasno odvođenje vode, čime će se značajno unaprediti bezbednost saobraćaja na pomenutom delu puta.

Posebna pažnja biće posvećena rekonstrukciji metalne slivne rešetke, koja će biti prilagođena potrebama lokalnog saobraćaja, dok će betonski kanal omogućiti sigurno priključenje resetke na već postojeći atmosferski kanalizacioni vod.

Rok za implementaciju i doprinos lokalnoj infrastrukturi

Očekivani završetak projekta je 31. maj 2024. godine, pružajući dovoljno vremena za pažljivu realizaciju i postizanje optimalnih rezultata. Ova inicijativa ne samo da će unaprediti uslove saobraćaja u samoj opštini Svrljig, već će i doprineti jačanju saradnje između lokalne samouprave i kompanije NIS u stvaranju sigurnijeg i efikasnijeg putničkog iskustva.

Ovim činom i saradnjom Opština Svrljig je još jednom pokazala predanost poboljšanju lokalne infrastrukture i bezbednosti saobraćaja, koristeći saradnju sa renomiranom kompanijom kao ključni element u ostvarivanju ovog važnog cilja.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Izbori 2024

Ujedinjena seljačka stranka predala listu – ZNAMO SE – MILIJA MILETIĆ!

Zona Centar

FUDBAL: Iskusni Ilijić i Prokić doneli velika tri boda Svrljigu!

Izbori 2024

MILETIĆ: Izborna trka je krenula, očekujemo ubedljivu pobedu! (VIDEO)

Politika

LOKALNI IZBORI: Obaveštenje o izlaganju na uvid dela jedinstvenog biračkog spiska

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano