Čestitke u ponoć
Broj pregleda

Miletić čestitao građanima novogodišnje i božićne praznike

Podeli sa prijateljima:

Na samom početku Nove 2024. godine, narodni poslanik Milija Miletić obratio se sugrađanima Svrljiga u tradicionalnoj novogodišnjoj čestitki. On je naglasio važnost poseta dežurnim službama tokom novogodišnje noći i istakao da je Opština Svrljig, na čelu sa predsednikom opštine, nastavila ovu lepu praksu.

miletic cestitao novu godini

Svake godine, 31. decembra, tačno u ponoć, Opština Svrljig organizuje obilazak dežurnih službi kako bi pružila podršku i zahvalnost zaposlenima koji vredno rade tokom praznične noći. Ovogodišnji obilazak je uključivao posete Policijskoj stanici, Vatrogasno-spasilačkoj jedinici, Železničkoj stanici, Domu zdravlja i svrljiškim novinarima.

Narodni poslanik Milija Miletić naglasio je da je važno prepoznati trud i posvećenost zaposlenih koji dežuraju tokom novogodišnje noći kako bi obezbedili bezbednost i dobrobit građana. Posete dežurnim službama simbolizuju podršku zajednice i doprinose izgradnji pozitivnog odnosa između građana i onih koji brinu o njihovoj bezbednosti.

Ova inicijativa pokazuje svest o važnosti solidarnosti i zajedništva tokom prazničnih perioda, naglašavajući važnost međusobne podrške u lokalnoj zajednici.